2777
2789
عنوان

خانوماااابیاین راهنماییم کنین

216 بازدید | 25 پست

خانوماچندروزپیش من سریه موضوعی ازهمسرم ناراحت بودم بهش پیام دادم همون پیامی ک من براش فرستاده بودم بایه شماره ناشناس رفته برامادرشوهرم نوشته شما؟اونم گفته اشتباه شده ببخشین شک کرده بودم ک سیم مخفی شوهرمه ولی کاری نداشتم

دیروزتوگوشی دیدم یه مخاطب ب اسم دومینوش سیوکرده شماره روپاک کرده توجستجومخاطبین اسمش مونده بودبهش گفتم این کیه چندباره سیومیکنی وپاک میکنی قاطی کردگفت توهمش گیرمیدی ورمزشوعوض کردیدونه هم دختر۶ماهه داریم بهم میگه یاسرتوبندازپایین زندگیتوبکن یابه بابات زنگ بزن بیادببرتت ازاین ب بعدرمزگوشیمم نمیگم چیکارکنم ؟

خب احتمالا داره خیانت میکنه یا یه کاری مخفی میکنه به خانوادت بگو به نظرم با ادمی که میگه سرتو بنداز زندگیتو کن نمیشه زندگی کرد این دیکتاتوری دقیقا من شوهرم اینو بگه میزنم تو دهنش

در گنگ ترین حالت زندگیمم

خب احتمالا داره خیانت میکنه یا یه کاری مخفی میکنه به خانوادت بگو به نظرم با ادمی که میگه سرتو بنداز ...

بچموچیکارکنم

میدونم یه غلطایی داره میکنه

ولی بچه ام هنو۶ماهشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تجربه میگه گیرنده گندش دربیاد همه چی بدتر میشه  با یه بچه شش ماهه مثلا میخای چیکارکنی بدتر دعوا کنی حرص کنی پای خانواده هارووسط بکشی اخرش هم کلا پررو میشه میگه به تومربوط نی سیمکارت داشتم که داشتم ،چشمات روببند زندگیت روبکن ،کم محلی کنی خودش سربه را میشه 

عزیزم تجربه میگه گیرنده گندش دربیاد همه چی بدتر میشه با یه بچه شش ماهه مثلا میخای چیکارکنی بدتر دعو ...

آخه چجوری بااین زندگی کنم نمیتونم یه چی ازش بپرسم فوری گاردمیگیره وکاراولی ک میکنه رمزگوشیشوعوض میکنه

عزیزم تجربه میگه گیرنده گندش دربیاد همه چی بدتر میشه با یه بچه شش ماهه مثلا میخای چیکارکنی بدتر دعو ...

جالب اینجاس میگه مال من نیس سیمکارته ولی شکایت هم نمیکنه ببینم چی ب چیه

ببین عزیزم من چند ماه پیش برای یه کاری رفته بودم دادگاه یه خانمی اومد نشست کنارم برای گرفتن مهریه از سهم الارث همسرش اومد بود که ده سال قبل به خاطر خیانت جدا شده بود خلاصش کنم بهم گفت اگه برای خیانت اومدی جدابشی من ده سال پیش اینکارو کردم والان پشیمونم چون تواین ده سال نود درصد مردای ایرانی که باهم ارتباط گرفتن متاهل وخاعن بودن اشتباه منو تکرار نکن ،دخترم رو گذاشتم وطلاق گرفتم والان پشیمونم

ببین عزیزم من چند ماه پیش برای یه کاری رفته بودم دادگاه یه خانمی اومد نشست کنارم برای گرفتن مهریه از ...

یعنی بذارم هرکاری ک میخوادبکنه این عوض کردن رمزمنوبیشتربه شک انداخته

بچموچیکارکنممیدونم یه غلطایی داره میکنهولی بچه ام هنو۶ماهشه

ببین من همسرم ۲۲ سالشه با پدر مادرش قطع رابطه کرده اخرین صحبتش با پدرش داد میزد میگفت چرا وقتی بچه بودم جدا نشدید چرا زندگیمو نابود کردید ببین بعضی زندگیا موندن توش به ضرر بچس شاید ازدواج دوم کردی شوهرت زیر پر و بال بچتو گرفت الان عمو من خانمش دوتا بچه داشت از شوهر قبلیش به بچه زنش خونه داد موقع ازدواجش 

در گنگ ترین حالت زندگیمم