2777
2789

من عقد هستم

دیروز از سرکار اومدم عصری ب همسرم گفتم شب میای شام برات غذا درست کنم گفت اره. اوندم خونه سریع درست کردم ساعت 6 زنگش زدم گفت تو استخر کسی نیس داداشم بیاد واسه میام شد ساعت 8 باز زنگش زدم گفت اومدم بیرون گوشت بخرم بیام باز شد 9 و نیم خبری نشد زنگش زدم گفتم کجایی تو امشب گفت هی کاری پیش اومد الانم گوشت گرفتم اومدم خونه گذاشتم تو فر بخورم اخر شب میام منم گوشی و قطع کردم زنگم زد گفت چرا قطع میکنی گفتم من مسخره تو هستم اخه گفت ملمانم مهمون داشته رفتم براش خرید (مامانش هم پیشش بود جر و بحثمون شنید) گفتم کیه مهمون هی نگفت گفتم کیه گفت خانواده زن داداشم گفتم پس ب تو چ بری خرید داداشت میرفت گفت اون رفت استخر در ضمن همیشه اکثر خرید های خونشون ب شوهر منه حتی خرید دیشب هم خودش پول داده 1 تومن گوشت گرفته بود منم بدتر عصبانی شدم قطع کردم پیامش دادم منو معطل کردی بعد برا سگ و خر (جاریم) رفتی خرید گفت حالا ی غذا درست کردی منت میذاری گفتم ن ما هیچ مشکلی نداریم همیشه دعواهامون سر این جاریمو و خانوادشه

داد و بیداد زیاد کردم تلفنی مادرشوهرمم فهمید دفعه اولم بود دوس نداشتم بفهمه اعصابم خورد

اخر شبم اومد خونه حرف نزدم اصلا باهاش

حالم بد😔😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقدی و تو یه خونه اید درست متوجه شدم

به نظرم دوبار که زنگ زدی هی معطلت کرد دفعه سوم غذا رو میخوردی و دیگه زنگش نمیزدی 

مردا رو هرچی سگ محل تر کنی بیشتر جذبت میشن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بهتره بیخیال بشی اگه بخوای همش بخاطر جاریست بحث کنی شوهرت بیشتر حساس میشه روشون 

بعد به مدت بهت میگن دلم خواسته داداش و زن داداش من هستن دوست دارم اصلا همه کاری براشون بکنم

مردا بفهمن رو به چیزی حساسی بدتر میکنن 

اینا تجربه زندگیه

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

هروقت مثال همچنین شرایطی پیش اومد بهش به آرومی و لحن ناراحت بگو 

من خسته از سرکار اومدم برات شام درست کردم که باهم بخوریم دوست داشتم پیش هم باشیم 

ولی اشکال نداره دفعه بعد به داداشت بگو خودش بره بخره عزیزم عشقم 

چمیدونم حرفتی خر کننده 

مردا زود گول میخورن

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

گنه کرد دربلخ اهنگری

به شوشتر زدن گردن مسگری

چکاربه داداشش وزنش داشتی اول برو توزندگیش یکسال بچرخ طرز زندگیشو نو ببین بعد جبهه بگیر

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

عزیزم حرف آخرو اول نزن ! چرا خودتو تو بحث عقب میندازی ؟ بعد اون صداش درمیاد میگه زن من پرخاشگره. 

برنامه داشته باش، زندگی یک روز دو روز نیست. 

اول با زبون خوش ناراحتیتو اعلام کن، یکبار دو بار سه بار ... 

بعد به خودش با زبون محکم بگو 

در نهایت با خانوادت مشورت کن و اگر نیاز شد به خانواده اش بگو 

🦁☀️🙃

از دفعه بعد هر موقع گفت شام درست کن بگو حال ندارم خودت یچی بگیر بیار باهم بخوریم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻