2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه پنجاه وپنج روز خطر  بالا رفتن زردی نداره..و۵هم خوبه‌‌.صفرکه نمیشه..عددی که نشون میده میزان بیلی روبین  هست که بالا بودنش باعث زردی میشه..آزمایش فاویسم.همون حساسیت به  باقلاداده؟ اگر فاویسم باشه پوستش زرده 

پارسا پسرمامان😍
بچه ی منم زردیش ۷بود ..بردم متخصص گف اصلا نگران نباشه خوبه از بین میره همینمولی بهداشت گیر میده میگه ...

۷اصلا بالا نیست..مهم ازمایش وحرف دکتر هست..منم وقتی پسرمو بردم بهداشت منو ترسوند گفت واای خیلی زرده حتما باید بستری شه ببرش آزمایش..بردمش ازمایشگاه زردیش۹ بود.‌‌..نیازبه بستری نبود.

پارسا پسرمامان😍
۷اصلا بالا نیست..مهم ازمایش وحرف دکتر هست..منم وقتی پسرمو بردم بهداشت منو ترسوند گفت واای خیلی زرده ...

بهداشت که فقط الکی استرس وارد میکنه

هر وقت یاد مرکز بهداشت میفتم استرس می گیرم

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
۷اصلا بالا نیست..مهم ازمایش وحرف دکتر هست..منم وقتی پسرمو بردم بهداشت منو ترسوند گفت واای خیلی زرده ...

خداروشکر ک بستری نشد 

الان فردا باید برای ۱ماهگیش ببرم بهداشت استرس این گیر دادن ب زردیشو دارم 

این ازمایشو کی ادم باید میداد؟

معمولا همون ازمایشی که  فکر کنم هفته اول بردین وگفتن حدود یک ماه بعد جوابش میاد.‌برای عقب افتادگی ذهنی،‌فاویسم وتیروییدهست( اگر اشتباه نکنم) واگر یکی از این موارد مثبت باشه توی همون برگه جواب ازمایش نوشته

پارسا پسرمامان😍
خداروشکر ک بستری نشد الان فردا باید برای ۱ماهگیش ببرم بهداشت استرس این گیر دادن ب زردیشو دارم

آره..البته بچه اولم زردیش بالا بود تا ۱۵هم رفت. ۲روز بستری شد ..همون بیمارستان که ازمایش گرفتن فهمیدیم فاویسم هست.وقتی اومد زیر ۱۰مرخصش کردن..بچه های فاویسم زردیشون به راحتی پایین نمیاد

پارسا پسرمامان😍