2777
2789
عنوان

میخوام تغییر کنم

101 بازدید | 13 پست

۴۰ ساله صداقت در قبال همه داشتم دیگه میخوام ازین به بعد صداقت بیرون انسانیت بیرون شفقت و مهربونی بیرون میخوام دزدی بی‌بیشرفی آدم فروشی رو سرلوحه کارم قرار بدم خدا رو هم ازهمین امروز از زندگیم کردم بیرون چون وجود ندارد کارما هیچی نیست خیلی‌ها رو دور و برم دیدم که انسانهای بی بدیلی بودن ولی یکی اومدبهشون زد و رفت ...

به مرگم راضیم اگه پای بچه م نبود یک لحظه زنده نمیموندم چون از خودکشی هم نمی‌ترسم

میخوام تمام چیزهایی که تو زندگیم به ناممه بکشم بالا شوهرمو بندازم بیرون جلوی همه وایمیستم اینهمه در حق این مرد خوبی کردم همه اش سرکوفت میزنه بهم اصلا انسانیت نداره مرهم زخم نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلنا گفتن ک با همه بد باش واسه همسرت عاشق ولی الان برعکس شده🤦🏽‍♂️واسه همه خوبی حتی دختر غریبه ولی برای همسر خودت شمر میشی

متاهلا ک اینجوری دردشونو عنوان میکننن حق میدن ب بعضی از دخترای مجرد ک ترس خیانت یا بدرفتاری از طرف همسرشوتو داشته باشن

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

اندازه نگه دار که اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

والا هرکی یه چیزی میگه من تاحالا بهش باج ندادم کوتاه نیومدم ولی همیشه حمایتش کردم عصبانی شوم دعواهای بدجور ردم باهاش بخاطرکارهاش ولی هرچیز بجای خودش نمیدونم ببین همه چیز به شانسه من از اولش تو هیچی شانس نداشتم تو هیچی

والا هرکی یه چیزی میگه من تاحالا بهش باج ندادم کوتاه نیومدم ولی همیشه حمایتش کردم عصبانی شوم دعواهای ...

شما خوش قلب و مهربون و دلسوز هستید 

شما عصبی نیستید زندگی ات را دوست داری خانواده ای را که ساختی دوست داری 

ولی کو چشم بینا 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

[QUOTE=395250602]نیست خسته شدم میخوام شیطان باشم والا شاید این راه درست باشه[/QUOT

شیطان هم یک فرشته بود 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

[QUOTE=395250602]نیست خسته شدم میخوام شیطان باشم والا شاید این راه درست باشه[/QUOTشیطان هم یک فرشته ...

شاید اون هم از نا مردیها خسته شده بود و راهشو عوض کرد وگرنه خدا چرا باید برای بنده ها بد بخواد جز اینکه خداییش خدایی نباشد

شاید اون هم از نا مردیها خسته شده بود و راهشو عوض کرد وگرنه خدا چرا باید برای بنده ها بد بخواد جز ای ...

تا خدا بنده نوازست به خلقش چه نیاز 

می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 

والا ما بنده نوازی ندیدیم ازش بیشتر ظالم نوازست دزد نوازست

خودت به خودت طلم کردی 

کسی بهت گفت پاسخ بدی را با خوبی بده 

کسی بهت گفت پاسخ نفرت را با عشق بده 

و....