2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 66 پست
والا نمیدونم دختره چ کرمی ریخت ولی خدایی من پیام ها رو می‌دیدم دختره اصلا جواب شوهرم نمی‌داد تقصیر ک ...

حالا من هیچی دستم نیست نمیدونم مقصر کیه ممکنه هم شوهرم یه تماسایی داشته پ

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پ چیکنم .از دیشب میگمش گوشیتو بده اگه از طرف تو تماسی نبوده میبخشمت .اصلا نمیده .خیلی حالم بده .به ه ...

خواستم همینو بگم ک خب خودت گفتی ! مردا اغلب دروغ میگن . طرف نخواد میذاره لیست رد . یا با چنتا کلمه دختر حتی اگه زنگم میزد کلا بیخیالش میشد ! ولی با ندادن گوشی .. انگار تماس از طرف این بوده تا دختره . ببین مرد خراب خرابه کاریش نمیشه کرد . اگه با وجود فهمیدن خیانتش بازم میخوای باهاش باشی پس پیگیر نشو خودتم راحتتری

اینکه بری سراغ دختره چیزی تغییر نمیکنه تا دلت بخواد از اینجور آدمها هست شوهرت راه اشتباه و داره می‌ر ...

به من میگه تو زندگیتو داری خراب میکنی .پیگیر نباش انقد

خواستم همینو بگم ک خب خودت گفتی ! مردا اغلب دروغ میگن . طرف نخواد میذاره لیست رد . یا با چنتا کلمه د ...

اگه مطمعن شم خودش زنگ زده نمیمونم من طاقت هر چیزی رو دارم الا این قضیه

انگار باید برم بیدرش کنم نمیتونم طاقت بیارم دیه

عزیزم ولش کن از رو عصبانیت فایده نداره کاری بکنی الان فقط ذهنت منتظر اینه که اون بگه مقصر من نیستم بزار آروم بشی درست تصمیم بگیری

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

شوهرم گفت شوهر کرده

پس این عالیه حرکاتشو زیر نظر بگیر شاید تونستی آدرسی از زنه پیدا کنی وبه شوهرش بفهمونی این کار پیگرد قانونی داره مطمئن باش اگر بچه نداری کم کم ازش فاصله بگیر این که نشد زندگی