2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خیلی وابسته منه بدون من اب نمیخورد خیلی برام عجیبه این اتفاق .ولی خوش بین هم نمیتونم باشم مث ا ...

ای عزیزم منم شوهرم خدایی خوبه ولی هشت ماه بعد از ازدواج ی اشتباه در حد پیام کرد که من زنگ دختره زدم‌دنیارو سرش خراب کردم وسایلم جمع کردم ب شوهرم گفتم اگر دلت با من نیست بهتره طلاق بگیریم که کلی گریه کرد پشیمون شد انگار تازه فهمید قدر زندگیشو دیگه تا الان که چند ساله میگذره چیزی ندیدم

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

ای عزیزم منم شوهرم خدایی خوبه ولی هشت ماه بعد از ازدواج ی اشتباه در حد پیام کرد که من زنگ دختره زدم‌ ...

خدا از این زنای خراب نگذره .بخاطر پول هر کاری میکنن .میدونی متاهله برا چی زنگ میزنی خدا لعنتت کنه 

ای عزیزم منم شوهرم خدایی خوبه ولی هشت ماه بعد از ازدواج ی اشتباه در حد پیام کرد که من زنگ دختره زدم‌ ...

کلا آدم شکاکیم من.از قبلا امار جد و آباد و شماره ها و آدرس محل کار این دختره رو همه رو داشتم .خیلی پیگیرم 

خدا از این زنای خراب نگذره .بخاطر پول هر کاری میکنن .میدونی متاهله برا چی زنگ میزنی خدا لعنتت کنه

عزیزم احتمال زیاد چون گوشیشو نمی‌ده مقصر خودش هم هست متاسفانه راه بدی داره پیش میگیره از این مسئله راحت نگذر 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

عزیزم احتمال زیاد چون گوشیشو نمی‌ده مقصر خودش هم هست متاسفانه راه بدی داره پیش میگیره از این مسئله ر ...

نه تکلیفم باید روشن شه .گفتمش خودت مث ادم گوشیتو میدی قاعله ختم میشه .ندادی میرم سراغ دختره به ضررت میشه

والا نمیدونم دختره چ کرمی ریخت ولی خدایی من پیام ها رو می‌دیدم دختره اصلا جواب شوهرم نمی‌داد تقصیر کار خود شوهرم بود

والله من ایرادو به شوهرت میگیرم که طرف جرات کرده تماس بگیره و پول بخواد یا مدرکی اتویی ازش داره یا اینکه خود شوهرتم تماسایی باهاش داشته که اینجور گوشیش و قایم میکنه وگرنه گپشی شوهر من بیشتر دست منه و اعتراضیم نداره چون چیز مخفی توش نیست چرا باید رمز و عوض کنه!!!

نه تکلیفم باید روشن شه .گفتمش خودت مث ادم گوشیتو میدی قاعله ختم میشه .ندادی میرم سراغ دختره به ضررت ...

اینکه بری سراغ دختره چیزی تغییر نمیکنه تا دلت بخواد از اینجور آدمها هست شوهرت راه اشتباه و داره می‌ره 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

کلا آدم شکاکیم من.از قبلا امار جد و آباد و شماره ها و آدرس محل کار این دختره رو همه رو داشتم .خیلی پ ...

حق داری والا با این تفاسیر بنظر من حس زن هیچ وقت دروغ نمیگه

اصلا به چه حقی گوشیشو جواب داده .اگه کرم نداشت بلاکش میکرد این دوسال هیچ غلطی نکرده از این به بعد هم ...

ببخشید ولی غلط میکنع بازم میگم اگر میتونی حکش کن