2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 66 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نترس گلمشوهرت اگه نظری داشت به تو نمیگفتاگه رفتی باهاش حرف بزتیصداش ضبط کن، پشتت مظلوم نمایی و اشک ن ...

چی میگی خدایی پر واضحه شوهرش با این زنع در ارتباطه بشینه دست رو دست بذاره فقط شبا بگه ارتباط با نامحرم روزی رو کم می‌کنه!؟حالت خوبه خودتم بودی همین کارو میکردی 

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

حالا منتظرم بیدار شه .تا ۵ صب دعوا کردم باهاش

برات خیلی ناراحت شدم ان شالله خدا کمکت کنه توصیه میکنم فعلا بچه نیار ب فکرتم اتفاقی افتاد من رو در جریان بذار

چی میگی خدایی پر واضحه شوهرش با این زنع در ارتباطه بشینه دست رو دست بذاره فقط شبا بگه ارتباط با نامح ...

از دیشب بیدارم دارم گریه میکنم .نمیتونم با شک زندگی کنم 

حالا منتظرم بیدار شه .تا ۵ صب دعوا کردم باهاش

اگر شماره زنع هم داری زنگ بزن تهدیدش کن بگو می‌دونم به شوهرم زنگ میزنی اگر ادامه بدی برات بد میشه و.... 

الان اونا باید بترسن نه تو بعدشم اینا یه روزی باهم در ارتباط بودم قرار نیست هر اتفاق برای زنده افتاد بیاد ب شوهرت رنگ بزنه پس محکم باش

بستگی به شوهره دارهاگه از خدا بترسه، صد درصد خودش کنار میکشه

شوهرم خیلی وابسته منه بدون من اب نمیخورد خیلی برام عجیبه این اتفاق .ولی خوش بین هم نمیتونم باشم مث احمقا بشینم نگاه کنم 

اگر شماره زنع هم داری زنگ بزن تهدیدش کن بگو می‌دونم به شوهرم زنگ میزنی اگر ادامه بدی برات بد میشه و. ...

دیشب تو عصبانیت زنگ زدم جواب نداد دوباره زنگ زدم بوق اشغال میخورد انگار بلاکم کرد .