2789
عنوان

خیانت

754 بازدید | 66 پست

سلام خانما صب بخیر .میگم من شوهرم قبلا دو دختر داشته .میشناختمش خودم .ولی خب قبل اینکه با من ازدواج کنه کات کردن .حالا چن شب پیش حس کردم شمارش رو گوشیش افتاد ولی زود گوشیو برداشت از جلوم .تا اینکه دیشب وصل شد به بلوتوث ماشین شماره اون زنه افتاد رو مانیتور. گفتمش خودت بگو جریان چیه .گفت حقیقت اینه چن وقته زنگ میزنه پول میخواد ازم .حالا اینم جوابش داده گفتمش خو بلاکش میکردی . ۴بار گفت زنگ زده . حالا چیکار کنم بنظرتون از دیشب بیدارم نمیدونم چیکنم تورو خدا کمک کنید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرت ممکنه لج کنهو با این کلرت شوهرت را هل میدی به طرف دخترهصبر کن فعلا

پ چیکنم .از دیشب میگمش گوشیتو بده اگه از طرف تو تماسی نبوده میبخشمت .اصلا نمیده .خیلی حالم بده .به هیچکس هم نمیتونم بگم تا مطمعن شم 

به شوهرم خیلی اعتماد داشتم .چیزی هم ازش ندیدم .چیکار کنم حالا شما بگید من هیچی نمیدونم

فقط میدونم باید بترسونیش حس من میگه باهاش درارتباطه و زنه پیگیره و شوهرتم بدش نیومده این که گوشیش نمی‌ده یعنی ی چیزایی هست فقط میدونم باید بترسه

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

مردا هیچ وقت نمیان راست بگن اگه مهمه برات یواشی زیر نظر بگیر

من اتفاقا ادم حساسیم خیلی زیر نظر داشتمش تو گوشیش میرفتم .دیگه دید خیلی میرم تو گوشیش رمزشو عوض کرد .هیچی ازش ندیدم تا این .قسم میخورد زد رو قران گفت دکش کردم دختره رو

پ چیکنم .از دیشب میگمش گوشیتو بده اگه از طرف تو تماسی نبوده میبخشمت .اصلا نمیده .خیلی حالم بده .به ه ...

نترس گلم

شوهرت اگه نظری داشت به تو نمیگفت

اگه رفتی باهاش حرف بزتی

صداش ضبط کن، پشتت مظلوم نمایی و اشک نریزه

تو فقط به شوهرت اعتماد کن

از دور مواظبشون باش

شبها بگو ارتباط با نامحرم روز ی را کم میکنه

حرام خدا را نباید حلال کنیم