2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

🫢

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

یادم نمیاد اما من تو تلگرام زمانی که دانشجو بودم یک باتی داشتم هرکسی شات می‌گرفت از پروفایل ام یا حتی چک میکرد متوجه می‌شدم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

الکیی😮😮شات گرفتن از پروفت مجاز میزد یا ن

نمی‌دونم شاید اون بات الکی بود اما من داشتم اش .

چون من در گروه دانشجویی عضو بودم همه بچها علوم پزشکی دلم میخواست بدونم کی چک کرده😅

مثلا پیام میداد امروز چند نفر پروفایل شما چک کردن😂

جوانی یادش بخیر چقدر ذوق مرگ میشدم .

اما خب نیمه پر لیوان ببین شاید عمه تون اصلا این ربات نداره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

شوخی میکنی دیگه خاک تو سرم

من خیلی اهل شوخی نیستم 

خیلی هم اهل مجازی نبودم نیستم این ربات چون ترم های اولم بود و وارد یک محیط آکادمیک شده بودم داشتم .میگم شاید کلا اشتباه میکرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز