2777
2789
عنوان

بعد چهل و پنج سال زندگی فهمیدم که

339 بازدید | 10 پست

با کسی که دوسش داری و واقعا عاشقته ازدواج کن حواست باشه طرف خیلی ازت بالاتر نباشه چه از نظر مالی چه پست و مقام 

چون طرف ظرفیت نداره تحقیرت می‌کنه این بهترین حالت هست که حتی خیانت هم نکنه ولی تحقیر میشه 

به درک بگذار طلا کم تر بخره ولی مثل شاهزاده باهات رفتار کنه 

در عوض خودت تلاش کن و اوضاعتو به حد قابل قبول برسون مثلا شاغل شو 

الان دارم میبینم اونی که در ازدواج فکر کرد به به چه بردی کردم با فلان کس عروسی کردم آلان با وجود زیبایی زیاد دختره و شاغل بودنش مرده مثل سگ باهاش رفتار می‌کنه و زنه با سه تا بچه فقطشده نوکر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب که یکی بنا به تجربه گفت این حرف .من سنم کمتر اما شاغلم .همیشه میگم دختر خانما هم جنس های عزیزم لطفاً اول به درک درست از خودتون بعد معیار هاتون و در مرحله آخر شناخت کافی از طرف مقابل برسید بعد ازدواج کنید .

استقلال مالی و ثبات فکری رفتاری از واجبات یک ازدواج با آرامش روانی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اینو خیلی قبول دارم

اون کسی که هواتو داشته باشه 

اون خود طلاعه

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

نه اینا هیچ کدوم نمیتونه ضمانت کنه در آینده قراره چی پیش بیاد ولی اونجا که گفتین تلاش کن خودت وضعت رو تا حد قابل قبولی بالا ببری بهترین کاریه که یه انسان در طول زندگی در حق خودش انجام میده

من با ۳۷سال سن  فهمیدم زبونی ک بتونی باهاش از خودت دفاع کنی و نزاری ب حقت تجاوز کنن حتی از اون فردی ک انتخاب میکنی مهمتره از خانوادش هم مهمتره 

چ خاندانی بودن ک از ترس زبون ی دختر  براش سنگ تموم گزاشتن و میزارن