2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مهم میس تو حیطه رشته خودم باشهاصلا نمیدونم چیکارکنم ولی میخام کار کنم

کار درست حسابی ک نیس

فروشنده منشی اینا میشه. تو پاساژا مغازه زیاده فروشنده میخان روسری. لباس بچه این چیزا

کار درست حسابی ک نیسفروشنده منشی اینا میشه. تو پاساژا مغازه زیاده فروشنده میخان روسری. لباس بچه این ...

نه دوست ندارم

ببین ب معلمی خیلی علاقه داشتم همیشه ولی دیگه ندارم. حالا میخام تو این سبک شغل باشه

برو تو سایت های ای استخدام و جاب ویژن ببین رزومه ای که داری با کدوم کارها همخونی داره 

مثلا شاید بتونی منشی بشی اگر به کامپیوتر و اکسل و ورد مسلط باشی 

یا اگر زبان سطح خیلی خوبی داری بتونی معلم زبان شی 

مشاور تحصیلی ، مشاور محصولاتی که شرکت ها میفروشن و تو بری براشون تبلیغ کنی 

اگرم رزومه ای نداری جز مدرکت ، دو تا راه داری 

یکیش اینکه دنبال کاری باشی که با مدرکت بخوره 

یکیش اینکه دنبال مشاغلی باشی ک نیازی به رزومه ندارن ، سالندار کافه یا کلا کار های تو کافه ، مربی مهد ، پرستار کودک یا سالمند ( صرفا نگهداری نه تزریق و اینا ) ، فروشنده ، آنلاین شاپ و ...