2777
2789
عنوان

پسری که🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 70 پست
جووون دیگه چی😆😂😂  اونی که لاغره عین نی قلیون اون مرد نیست دیگه تیر برقه😆😂 یاد بهتاش انداخ ...

اره دقيقا تا حالا ديدين مادر دختر بيا خواستگاري پسر ما داشتيم برا داداشم خخخ نه كه خواهرشم نه واقعا مرده 

عين داداش خودم هر جا ميره صد دختر دنبالش هستن نگاهم بهشون نمي كنه 😂😂😂

ها 😂😂😂😂😂پس تعریف بود:/😆😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دقيقا تا حالا ديدين مادر دختر بيا خواستگاري پسر ما داشتيم برا داداشم خخخ نه كه خواهرشم نه واقعا ...

نه باوووو😆عکس پلیز داداشت(شوخی)😂😂😂😂😂😂😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نه واقعا اصلا تعريف نيست واقعيت گفتم اخه كسي نه من ميشناسه اينجا نه خانوده من چرا تعريف كنم  خخ ...

😂😂😂 میدونم گلی شوخی میکنم😚😚

خخخخ

خخخخخ. بقیه خنده در پست بعدی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اينجا نميشه عمومي هستش والا مي ذاشتم

😲عمویی کیه

فاميل دور ماست 

😮واقعا؟

شوخي مي كنم 😂😂

😅ها میگم ممم 

عموی تو اینجا چیکار داره

2790
2778
2791
2779
2792