2777
2789
عنوان

پسری که🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 70 پست
ما هم راجع به تیپ دخترا نظر بدیم؟ 

عه مگه تو مچ پات پیداست 😲

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

زنده باشی داداشی.

فداتم که همشهری😚😚

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فداتم که همشهری😚😚

نوکر پوکر چاکر پاکر.   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نوکر پوکر چاکر پاکر.    

😆فدا مدا 

ن ولی راجع به تيپ پسرا نظر دادی چرا دخترا هر کاری میکنن تا پسرا نگاشون کنن 

😑 چه خیالا😝

اينا مرد نيستن 

😎 اون که بعله منم گفتم که جای آجیه مان😂🖖

واسه تو خیاله واسه من خیلی وقته واقعيته 

😐عجب

ن ولی راجع به تيپ پسرا نظر دادی چرا دخترا هر کاری میکنن تا پسرا نگاشون کنن 

مثله شما که مچ پاتون پیدا نیست همه دخترا هم ایجوری که میگید نیستن. به شخصه هیچ وقت هیچ کاری نکردم که پسرا نگام کنن. بیشتره دخترایی رو که دیدم هم همینجورن ولی آقایون توهم دارن فک میکنن دخترا هر کاری میکنن تا به چشم اونا بیان . در حالیکه بیشتر واسه اینه که توی چشم خانما بهتر باشن.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
مرد بايد هيكلي قد بلند سينه ستبر شونه پهن نه عين ني قليون مردني

جووون دیگه چی😆😂😂  اونی که لاغره عین نی قلیون

اون مرد نیست دیگه تیر برقه😆😂 یاد بهتاش انداختی منو😂😂😂😂

مثله شما که مچ پاتون پیدا نیست همه دخترا هم ایجوری که میگید نیستن. به شخصه هیچ وقت هیچ کاری نکردم که ...

من نیز همشهری🖖😌 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز