2777
2789
عنوان

جاری خود شیرین

226 بازدید | 16 پست

با جاری خود شیرین چه جوری برخورد می کنید غذا میفرسته خونه مادر شوهر  ۲ هفته ۲ هفته میاد خونه مادر شوهرش  بچه هاش هر جفتشون هر روز هفته اونجان کادو می گیره آقا جون از دهنش نمیفته در ضمن خیلی بد منو میگه پشت سرم حرف میزنه جوری که اصلا منو نمی ببینن  شما جای من بودید با خانواده شوهر و جاری چگونه برخورد می کردید نگید قطع رابطه چون نمیشه شوهرم وابستس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب غذا می‌فرسته و هم بچه دیگه هر کی باشه دوسش میدارم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم جاریم پشت سرم بد میگه 

منم رابطمو حفظ میکنم و رابطم با پدرشوهرم مخصوصا خیلی خوبه.از ترس اون همه چی برای اون میخرن برای من یواشکی میخرندولی حتی بهتر از مال اون

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

کار درست رو می کنه منم همینم خداروشکر جاری ندارم 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

من جاری ندارم شوهرم تک پسر هست یه خاهرشوهر دارم از خودم کوچیک تر

اما میفهمم چی میگی بنظرم خود واقعیت باش بخدا خانواده ی شوهری میشناسم عروسشون سال به سال بهشون سر نمیزد اسمش از زیونشون نمیفتاد کلن خانواده شوهر هرکیو بخوان دوست داشته باشن دارن کاری به اینکه غذا ببری و این چیزا نداره