2777
2789
عنوان

عمل لوزه

86 بازدید | 8 پست

خانمامیخام تو همدان بیمارستان بعثت عمل لوزه انجام بدم یکی از اقوام دور مون عمل کرده روم نشد بپرسم اسم دکترش چیع 

ولی هزینه شو پرسیدم گفته ۶میل

خونم قمه فردا میخام با شوهرم راه بیوفتیم بریم ببینیم چی میگن  بننظرتون دکتر متخصص گوش و حلق و بینی کیا هست 

چون بیمه نداریم مجبوریم ازاد عمل کنم تو قم گفتن ۲۰تومن 🫤🫤🫤🫤

کیا عمل کردن میشه از تجربیات تون بگید بگم

من هفت سالم بود کوچولو بودم عمل کردم

تنها چیزی که به شدت توی ذهنم مونده اینه که اگر میخواید بستنی بخورید بستنی رو مستقیم از فریزر که در میارین نخورین

مامان من بنده خدا تجربه نداشت همونجوری سرد سرد داد به من قشنگ حس کردم یه تیغ گنده توی گلوم داره میره پایین

بزارید یکم گرم بشه یکم اب بشه از اون یخ بودن در بیاد بعد بخورین

اونقدر هم درد نداره زود زود هم خوب میشی

من هفت سالم بود کوچولو بودم عمل کردمتنها چیزی که به شدت توی ذهنم مونده اینه که اگر میخواید بستنی بخو ...

مرسی از از تجربیات تون

من۱۸سالمه میگن خیلی سخته بیهوشی داره بستری داره 

یکم ترسیدم 😬

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی از از تجربیات تونمن۱۸سالمه میگن خیلی سخته بیهوشی داره بستری داره یکم ترسیدم 😬

قربونت برم نه اصلا اصلا نترس

اره خب بیهوشی داره تا یه مدتی مراقبت داره بستری هم فکر نمیکنم طولانی باشه من تا جایی که یادم میاد چهل و هشت ساعت قبل عمل و سه روز بعد از عمل بستری بودم فکر کنم اونم واسه اینکه حالا برای اطمینان فقط

اصلا نگران نباشه خیلی سادست فقط کلی مراقبت کن از خودت حالا دکتر بیشتر بهت توضیح میده

ولی بهت میگم اندازه سر سوزن نگران نباش خیلی راحته

قربونت برم نه اصلا اصلا نترساره خب بیهوشی داره تا یه مدتی مراقبت داره بستری هم فکر نمیکنم طولانی باش ...

مرسی. گلم بهم انگیزه دادی🥹

حالا انشالله سه شنبع برم ببینم چی میگه گف بیاد دارو بدم ۲۰روز بعدش عمل 

چند تا دکتر. داخل قم رفتم گفتن ک پوستت چون کلفت تر شده باعث میشه خون ریزی کنی 😕

مرسی. گلم بهم انگیزه دادی🥹حالا انشالله سه شنبع برم ببینم چی میگه گف بیاد دارو بدم ۲۰روز بعدش عمل چن ...

قربونت برم 

اره حتما برو

توی سن بالاتر یه کوچولو اون خون ریزی و دوره نقاهتش خب قطعا طولانی تره چون بچه ها زودتر بدنشون خودشو بازسازی میکنه دیگه

ولی اصلا استرس نداشته باش کلا جزو ساده ترین عمل هاست 

من قشنگ یادمه دستمو دادم توی دست یه پسر خوشگل گفتم بای بای مامان رفتم تو اونجا با عروسک خرم کردن بیهوشم کردن😂

اره خلاصه هیچی نیست بهت قول میدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز