2821
2789

من استفاده کردم والا راضیم یه کوچولو کرمم مونده  کرم دور چشمه ،این روزا سفارش میدم دوباره

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعاچ تأثیریی رو پوست صورتت گذاشت میشه بگی

من کرم دور چشم سم مار گرفتم زیر چشمم چروک داشتم سه ماهه استفاده کردم والا چروک زیر چشمم کم شد 

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

من کرم دور چشم سم مار گرفتم زیر چشمم چروک داشتم سه ماهه استفاده کردم والا چروک زیر چشمم کم شد

آها شنیدم میگن کلاژن سازه پوست و سفت میکنه خواستم بدونم راسته یا نه

آها شنیدم میگن کلاژن سازه پوست و سفت میکنه خواستم بدونم راسته یا نه

نمیدونم گلم پوستم نرمه هیچ تغییری نکرده سفت نشده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز