2777
2789

بابا من ی بچه ۱ساله دارم ک سزارین شدم و ی بچه ۷ماهه باردارم جفتم پایینه 

دنبال کارای پاسگاه میرم درد میکشم بچم از ۳تا پله افتاد خانوادم خواب تشریف دارن تو شهر خودشون شکایت نمیکنن 

توقع دارن من با این شرایطم برم شکایت کنم 

منم کلی دوویدم برای شکایت آخرم پروندمو پاسگاه گم کرد 

الان چجوری بگم وکیل بگیرید مامانم‌میگه ما ی خانواده ایم تو ب چ دردی میخوری واز این حرفا 

درصورتی ک ۱ماه پیش بخدا آواره بودم خونه خواهر شوهرم بهش گفتم ۳۰۰پول بهم قرض بده مستاجرمو بلند کنم دادوبیداد کرد ک نداریم 

با اینکه ۳۰۰تومن پول تو جیبی شونه 

کلا اینکه وکیل بگیرید بهتره.

چون راحتتر پیگیر کار میشه.

خودتون برین مدام دورتون میدن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا کلی دوییدم آخرم پروندمو گم کردن الان از اول برم شکایت

از اول نیازی نیست.

ببین تو دفترخدمات قضایی که ثبت کردید.

برو از تو سامانع پرینتشون بگبر خودت.بدون رففتن به دفترخدمات

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.