2821
2789
عنوان

پس زدن شوهر

205 بازدید | 3 پست

دوستان چند ماهی از عروسیمون میگذره چند باری همسرم به نیاز من بی توجهی کرده به طریقی بهش فهموندم که نیاز دارم مثلاً روغن دادم دستش گفتم بیاد ماساژ بده و بهونه آورده که خستم بمونه صبح و فلان 

حالا هم دلم ازش پره حتی نمی‌خوام نزدیکم بشه و هروقت حرفشو میزنه دلم میخواد ردش کنم ببینه ذوق و غرور شکستن یعنی چی 

الآنم بهش برمیخوره که چه عجب تو این مدت که نه نیاورده بودم کلا الان ازش دور میشم  انگار کلا متوجه نیس نتیجه کار خودشه 

بنظرتون چیکار کنم همینطوری ادامه بدم تا بالاخره بیاد درست حسابی دنبال علتش بگرده یا کوتاه بیام (می‌دونم اگر کوتاه بیام بازم تکرار میشه)

نه مردا جنبه این چیزارو ندارن؛ متاسفانه ناراحتیمون و بدون حرف زدنم نمیفهمن.. حرف بزن باهاش همیشه گفتگو بهترین راه حله.. ببین دلیلش چی بوده

شاید میل جنسیش کمتر از شما باشه ببخشید البته رک گفتم اخه اینجور موارد زیاده برعکسشم خیلی هست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم هر دوتون باید هم انقدر احساس امنیت کنید که نیازتون رو مطرح کنید و هم انقدر احساس امنیت کنید که صادقانه قبول یا زد کنید درخواست هم‌دیگه رو. شما دوست داری همسرت تو رودربایستی و بدون این‌که بخوادت و حوصله داشته باشه باهات رابطه برقرار کنه؟ اگه نه، پس روی خودت کار کن و توانایی نه شتیدنت رو بالا ببر. در عین حال به همسرت بگو‌ تو این مواقع حس بدی می‌گیری و اگه خواست درخواستت رو رد کنه در اولین فرصت خودش پیش‌قدم شه.