2777
2789
عنوان

بچه مهندس😁

202 بازدید | 14 پست

بچه ها توروخدا من و ببخشین من هرشب دارم تاپیک میزنم میپرسم درموردش 

واقعا یه چیزی برای من مجهوله چون این فیلم و درست ندیدم 

دقیقا چرا جوادی اینا دارن تو کارخونه وصال کار میکنن 

چرا میخواست امتیاز پرنده شونو بخره 

بی بی چه نسبتی با وصال ها داره؟

بچه ها من و از این ابهام در بیارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواد پول نداشت برای ساخت پرنده وسیله نیاز داشت مجبور شد سرمایه دار بگیره بشه اسپانسر  که وصال شد.

وصال میخواد پرنده رو بفروشه.نیاز به امتیاز پرنده داره.

بی بی  خدمتکاری خونه  وصال بوده  قدیما

بی بی،کلفت خونه پدری وصال بود،وبرا جای خواب،ومحیط برا کارشون،وصال دختره گف برید یه مدت اونجا بمونید ...

چرا دارن تو اون کارخونه کار میکنن 

قضیه امتیاز پرنده چیه 

جواد پول نداشت برای ساخت پرنده وسیله نیاز داشت مجبور شد سرمایه دار بگیره بشه اسپانسر که وصال شد.وصا ...

اهااا حالا فهمیدم یعنی پولِ ساخت پرنده رو می‌داده اینا ام به جاش تو کارخونه براش کار میکردن درسته؟ 

بی بی  خدمتکار خانوادگی وصال بوده و جواد و دوستاش از اول اومدن با تینا وصال قرارداد شراکت بستند برای تکمیل و ساخت مواد مودار پروژه دانشگاه و تینوش برادر تینا با یک خریدار صحبت کرد که طرح مواد مودار رو به اونها بفروشند که جواد قبول نکرد

کاربر آقا 
اهااا حالا فهمیدم یعنی پولِ ساخت پرنده رو می‌داده اینا ام به جاش تو کارخونه براش کار میکردن درسته؟

آره البته که تینوش میخواد طرحشون رو بفروشه به همون پیرمرده که فکنم خارجی وارد بازارمیکنن که امشب جواد فهمید  امضا نکرد

یه هوای مه آلود،جنگل وصدای بارون.....؛

چرا دارن تو اون کارخونه کار میکنن قضیه امتیاز پرنده چیه

من چندسال پیش دیدم ولی انگار یه مرد سن دار هس کچل که تینوش میره میبینه،اون گفته پرندشون خیلی میرزه،اینم میخاد مفدی با۴۰تومن ازچنگشون دربیاره،چون پرندشون خیلی خیلی بیشتراز اینا میرزه،وکچله میخاد علیه ایران کارکنه ومیکنه

خاین هس

واینکه فک کنم بخاطر واحدهای دانشگاهیشون که یه قسمتی عملی بوده باید تویه جایی کارکنن ایناهم پیش وصال کارکردن