2777
2789
عنوان

جاری دروغگو

682 بازدید | 43 پست

سلام خانوما

جاری من طبقه پایین من هستش من گاهی ک دعوا میکنن صداشون میشنوم شوهرامون خسیس هستن ولی من میگم بهش ولی جاریم نمیگ ینی میگ خسیسنا ولی میگ شوهر تو خیلی خسیس.لج منو درمیاره.اونروز شنیدم به شوهرش میگف (کارمند خودش جاریم)میوه و آجیل هم من میخرم خرچ کلاس دخترمونم من میدم  ی پولی هم بهم نمیدی.حالا امروز میخاستم ازش حرف بکشم همینا رو بهش گفتم ک بچمون کلاس ثبت نام کردم شوهرم نداد پولشو میگ وای نکن وظیفه شوهره یبار نگفتا شوهر منم همچینین بنظرتون چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شوهرشو این برده بالا بده مگه؟دعوای خودشوم نیاودده ویابحثشون نیاودده براتوبگه مشکلش چیه جیگر یکم یادبگیر

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چون تو ساده ای اون زیرک تو زود میری سفره دلتو باز میکنی پیش هرکس رسید اون عاقله راجب شوهرش چیزی نمیگ ...

اخه یه همدردی چی میشه میگ شوهرش خیلی بده ها من می‌شنوم عین شوهر من و چون جاریم کارمند ۵۰ درصد مسئولیتارو قبول کرده ولی هرچی اشاره کردم نگف آخه آدم انقد شوهر ذلیل

من سالی یبارم خونه چاری نمیرم یعنی الان نزدیک ۳ساله  جاییم میبینیم همو سعی میکنیم همومحل ندیدم بخصوص من وقتیم میبینیم همو درمواقع اجبار یجوری باهم خوبیم انگارماخاهریم🤣باجاری راست نباش الانم ی جدید بهمون اضاف شده حتی عروسیشم ک محضربودنرفتم شوهرمم سرکاربود

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

عزیزم ایشون ابروداری می‌کنه دلیل نداره،ازشوهرش پیش شمابدبگه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اخه یه همدردی چی میشه میگ شوهرش خیلی بده ها من می‌شنوم عین شوهر من و چون جاریم کارمند ۵۰ درصد مسئولی ...

ولش کن باهاش رابطه نگیر میترسم همینجور حرفتون ادامه پیداکنه دست اخر بیوفته ب جونت دعواکنه باهات