2777
2789

تصور کنید با یکی قرار بوده ازدواج کنید یکسال اومده رفته مسافرت رفتید باهاش جلو خونوادتون در همسایه…یه بحث ساده پیش میاد شماهم پریود بودید یکم تند ح زدید اون ادم میزاره ده روز میره…بدون اینکه حالتونو بپرسه بعد ۱۰روز یه شاخه گل میاره و عذرخواهی میکنه دیگه ب شما میل جنسی نداره و مطمینید ک داره خیانت میکنه …چ غلطی باید بکنم هرچقد غصه میخورم گریه میکنم دردم کم نمیشه امروز ویس دادم دیگه فحشش دادم نفرینش کردم گفتم سخت بمیری ایشالا با اینکه خیلی عاشقش بودم ولی من توان خیانت دیدنو سکوت ندارم

بعدم بلاکش کردم چون سه هفته صبر کردم هیچیی تغییر نکرد اونی ک طاقت یه هفته بدون من بودن نداشت چجوری اخه خب میدونم با کسیه حتی خواهرش گف ادم نیس ولش کن ولی چجوری اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چیکار میتونستم بکنم دیوانه میشدم حتما

خب منم دارم دیوانه میشم دوس دارم جرش بدم واقعا چقد یه ادم میتونه پلید باشه تو دو هفته شدم پوست و استخون اب ازگلوم پایین نمیره قشنگ دارم سکته میکنم ثانیه ای نی ب این ظلمی ک بهم شده فکر نکنم

خب منم دارم دیوانه میشم دوس دارم جرش بدم واقعا چقد یه ادم میتونه پلید باشه تو دو هفته شدم پوست و است ...

اگه شوهرت نیست بزن به در بیخیالی 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

فقط بگم آویزونه یه ادم بی ارزشی بکش بیرون از این رابطه

بخدا من اویزون نیستم کی گفت اویزونم اصلا ادم حسابش نکردم ولی خب مگه الکیه یکسال و نیم تایم گذاشتم دارم روانی میشم