2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 110 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

باور کن اگر جدا شی دخترت آرامش بیشتری داره تا الان

چون خودم بچه طلاقم و دارم میبینم چه کمبود هایی دارم دلم براش میسوزد اینکه حاضر خیلی چیزها رو تحمل کنم ولی مامان وبابا م با هم باشن بعدش اگه جدا شم کجا برم پیش مادرم و پدر ناتنی یا پدرم و مادر ناتنی هیچکدوم شون من و نمیخوان الانم از بس گریه کردم چشام به زور بازه به خدا تو فامیل و آشنا  از عشق  و  علاقه  زبانزد بودیم  انگار مارو طلسم کردن اما حالا. ..

چندوقته عقدکردید؟ دعواتون سری بود؟ یهویی گفت نمیخوامت یا بعد از چند وقت که سرد شده بود؟؟

دو سال و نیم. بحثای الکی که کشیده شد به خونواده،اونا آتیشیش کردن،دقیق از روز بعد دعوا تا الان گفته نمیخوامت

چون خودم بچه طلاقم و دارم میبینم چه کمبود هایی دارم دلم براش میسوزد اینکه حاضر خیلی چیزها رو تحمل کن ...

آااااخی آدم نمیدونه چی بگه،متاسفم واسه همچین مردایی،امیدوارم یه معجزه توو زندگیت اتفاق بیفته

چقدر سخت باز خوبه من عقدم

عزیزم تا رابطه تون به اون نقطه ای نرسیده که احساس خوشبختی کامل کنی عروسی نکن اگه هم کردی خواهشا بچه دار نشو تا با هم به تفاهم برسین یه طفل معصوم و بدبخت نکن مثل من.....

دو سال و نیم. بحثای الکی که کشیده شد به خونواده،اونا آتیشیش کردن،دقیق از روز بعد دعوا تا الان گفته ن ...

پس فکرکنم خانوادش بهش گفتن این حرف وبزنه حرف خودش نیست آخه چطورممکنه بعداز دوسال و نیم این حرف و بزنه باید دلیل اصلیشو پیدا کنی

پس فکرکنم خانوادش بهش گفتن این حرف وبزنه حرف خودش نیست آخه چطورممکنه بعداز دوسال و نیم این حرف و بزن ...

منم دوس دارم دلیلشو بدونم. ما همیشه دعوا داشتیم و حل شده اما اینبار اونا اینقد بد منو گفتن و توو گوشش وز وز کردن اینجوری شد

عزیزم تا رابطه تون به اون نقطه ای نرسیده که احساس خوشبختی کامل کنی عروسی نکن اگه هم کردی خواهشا بچه ...

آره درست میگین واقعا،زمونه بدیه آدما یهو رنگ عوض میکنن،من ده ساله اینو میشناسم و گفت دوست دارم آخرش شد جدایی.دیگه به کی میتونم اعتماد کنم😥

آااااخی آدم نمیدونه چی بگه،متاسفم واسه همچین مردایی،امیدوارم یه معجزه توو زندگیت اتفاق بیفته

واقعا منم امیدوارم دیشب تا صبح دعا کردم یا بمیرم یا سکته کنم و برم تو کما تا قدرم و بدونه اما نشد خیلی حس خفگی دارم هیچکس و ندارم 22 ساله اما مثل یه پیر زن 70 ساله ام نه دوستی نه آشنایی نه فامیلی هیچکس خدا وی میخواد جواب سختی هایی که کشیدم و بده نمیدونم واقعا...

ببين عجله نكن .هيچ حركتى نكن. خانمى كن مطمئن باش مياد منت كشى.اقدام نكن واسه مهريه و ....

مشكلتون حاد نيستكه از اين  دعواهايى كه همه زن و شوهرا دارن حالا شوهر تو زبونش تلخه ولى مطمئن باش مياد سمتت

آره درست میگین واقعا،زمونه بدیه آدما یهو رنگ عوض میکنن،من ده ساله اینو میشناسم و گفت دوست دارم آخرش ...

حتی مادر و پدرام مخصوصا پدرم با من دو رنگ تو این دنیا به کی اعتماد کنیم فکر کن حتی مامان و بابا فکرش و بکن دیگه از مرد غریبه چه انتظاریه

ببين عجله نكن .هيچ حركتى نكن. خانمى كن مطمئن باش مياد منت كشى.اقدام نكن واسه مهريه و .... مشكلتون ح ...

خودم هیچ،دیگه خونوادمم قبولش ندارن،خیلی باهامون بد کرد دم عروسی،جهیزیه آماده،لباس عروس،کارت،تالار،... هی خدا ازش نگذره