2777
2789
عنوان

کادو برای بچه خواهرشوهر

779 بازدید | 43 پست

سلام،من نامزدم و ۱ ماه دیگه عروسیمه،

یدونه خواهرشوهر دارم ۵ ماهه حامله اس ، 

مادرشوهرم گیر داده که برای بچه خواهرشوهرت باید گوشواره بخری ، برادرشوهرمم النگو بگیره ، 

میگم دست و بالمون تنگه طلا گرونه و فلان ، میگه نه تا بچه خواهرشوهرت دنیا بیاد دست و بالتون باز میشه بعد از عروسی،

تو این گرونی که طلا کادو میده اخه. 

تو خونه ای میشینم که برای پدرشوهرمه موقتی ساکن هستیم ، ماشین زیر پامون نداریم، با این وضع و اوضاع نمیدونم چجوری پاسخ بدم که دلخوری پیش نیاد .

البته اینم بگم مثلا من ۱۰ تومن بدم طلا بگیرم بابت کادو ، فردا روزی من بچه دار شم روی ۱۰ تومن مبلغی اضافه میکنه و برمیگردونه. یعنی مثل قرض میمونه .

من اول زندگیمه، میشه راهنماییم کنید ، تجربه ندارم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کادو نزدیک خوب بدید

حالا با ۱۰تومن نه ماشین دار میشید نه خونه دار

احتمالا منظور مادرشوهرت اینه بعد عروسی کادو براتون میارن دست و بالتون باز میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اولا زیر بار حرفش نرو

دوما اگه رفتی برو یه گوشواره ظریف نیم گرمی پیدا کن الان که طلا گرون شده طلای ظریف و سبک زیاد شده

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

به مادر شوهرت بگه ما که در توان مون نیست طلا بخریم اما برای اینکه شما راضی باشین شما هرچی دوست داشتین بخرین بعد مااز طرف خودمون هدیه میدیم. اینطوری هم آبروی شماست هم آبروی ما .یا خودت بگو یا به شوهرت بگو این رو بگه .اگر هم گفت ندارم دستم خالیه بگو ما هم دقیقا هم این رو میگیم نداریم 

نگیریه دست لباس بگیریا در همون حد ک خواهر شوهرت بهت کادوی عروسی داد در همون حد بگیرین بگیم در حد کاد ...

اخه خیرش بهم رسیده ، کمک حال بودن برام هم مادرشوهرم هم خواهر شوهرم ، مثلا برای خرید جهاز کمکم کردن بخشی از مبلغ رو

همین اول کاری انقد بهش رو نده که بخاد بهت بگه چی کادو بگیر چی نگیر

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.