2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینکه مجردی و رابطه جنسی نداشتی، تأثیری مستقیم روی حالت فیزیکی واژن نداره. واژن یک اندام انعطاف‌پذیر و عضلانیه که می‌تونه در شرایط مختلف مثل پریود، ورزش، استرس یا تغییرات هورمونی کمی متفاوت به نظر برسه.

در مورد حس "شل بودن" واژن، چند نکته هست که می‌تونه کمک‌کننده باشه:

🩸 پریودهای سنگین و تأثیرشون

- پریود سنگین معمولاً باعث احساس فشار یا سنگینی در ناحیه لگن می‌شه، اما به‌طور مستقیم باعث شل شدن واژن نمی‌شه.

- گاهی گرفتگی‌های عضلانی یا التهاب در دوران پریود می‌تونه حس متفاوتی در واژن ایجاد کنه.

🧠 عوامل دیگر که ممکنه تأثیر بذارن

- استرس یا اضطراب: می‌تونه باعث تغییر در درک بدن بشه.

- تغذیه یا کم‌خونی: اگر پریودت خیلی سنگینه، ممکنه دچار کم‌خونی بشی که خودش روی انرژی و حس عمومی بدن تأثیر می‌ذاره.

- ورزش نکردن یا ضعف عضلات کف لگن: عضلات کف لگن نقش مهمی در سفتی و کنترل واژن دارن. اگر این عضلات ضعیف باشن، ممکنه حس شل بودن داشته باشی.

✅ راهکارهای پیشنهادی

- تمرینات کگل: برای تقویت عضلات کف لگن بسیار مؤثره. می‌تونم راهنمایی‌ات کنم چطور انجامش بدی.

- بررسی پزشکی: اگر این حس ادامه‌دار بود یا با علائم دیگه مثل درد، ترشح غیرعادی یا بی‌اختیاری همراه بود، بهتره با پزشک زنان مشورت کنی.

- بررسی پریود سنگین: اگر پریودت واقعاً خیلی سنگینه، ممکنه نیاز باشه علتش بررسی بشه مثل فیبروم، اختلالات هورمونی یا کم‌خونی.

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

2790
2823
2791
2779
2792