2777
2789
واقعا ..انشالا ..من هفته دیگ شنبه سونو انومالی  دارم واسم دعا کنید همه چی خوب باشه ..خیلی نگران ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش ب منم گفتن تیغه بینی دیده نمیشه اینقد ترسیده بودم چقد گریه میکردم ولی هفته بعدش رفتم تشکیل شده بود نینی شمام تاالان تشکیل شده بعضی نینیا یکم دیر تشکیل میشه ... به عمم هم همینو گفتن ولی ماشالا دخترش یه سالشه بینی داره این هوا🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اصلا نگران نباش ب منم گفتن تیغه بینی دیده نمیشه اینقد ترسیده بودم چقد گریه میکردم ولی هفت ...

چرا ب من نگفت ی هفته بعد برم دوباره ..گفت اشکال نداره چون ازمایشات سالمه ..امیدم ب خداس ققط ..ایشالا همه چی خوبه .

چرا ب من نگفت ی هفته بعد برم دوباره ..گفت اشکال نداره چون ازمایشات سالمه ..امیدم ب خداس ققط ..ایشالا ...

عزیزم اخه دکتر من خاله شوهرمه خودش خیلی پیگیر کارامه... هیچ مشکلی نیس ب امید خدا خیالت راحت 

مگه تو پونزده هفته یا هفده هفته باید سنو رفت ؟  مامانی 68،جنسیت برات معین نشد؟

برای من سونو نوشت چون زیر دلم درد میکرد.چرا عزیزم فعلا بهم گفته یکیش پسره یکیش دختره احنمال ۹۰ درصد .دیگه نمیدونم

خدایا فقط امیدم به خودته   
برای من سونو نوشت چون زیر دلم درد میکرد.چرا عزیزم فعلا بهم گفته یکیش پسره یکیش دختره احنمال ۹۰ درصد ...

ای جانم ... 

مبارکه مامانی .... 

منم هنوز نرفتم سنو ... خیلی دوس دارم زودتر برم ببینم چخبره و جنسیت شون چیه.  

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
     ای جانم ...  مبارکه مامانی ....  منم هنوز نرفتم سنو ... خیلی دوس ...

ایشالا به زودی میری.مشکلی نداری  ؟درد نداری اذیت نمیشی؟من نفس تنکه دارم شبا کلا دیگه دارم اذیت میشم

خدایا فقط امیدم به خودته