2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به این‌ها نیست. من تایمی که سر کاره طفلک همین رو هم شاید فرصت نکنه‌. اذیت می‌شم البته. ولی خب از رفتارهای دیگه.ش می‌دونم‌ بهم اهمیت می‌ده. 

اگه همیشه این‌جوریه و به نظرش همین‌قدر کافیه و به خاطر سرشلوغی و... نیست دقیق‌تر بهش فکر کن.

یعنی معیار خوب و بد بودن رو این میبینی؟

یه موقع یکی مشغول کار هست نمی‌رسه زنگ بزنه 

یکی هم یوقت مشغول کثافط کاری 

این دوتا با هم خیلی فرق می‌کنن 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

به این‌ها نیست. من تایمی که سر کاره طفلک همین رو هم شاید فرصت نکنه‌. اذیت می‌شم البته. ولی خب از رفت ...

سرکار هم که باشه می تونه یه پیام خشک و خالی بده 

همونم نمیده دلش می خاد فاصله بگیره اما کات نمی کنه

اصلا یاد من نیس

سرکار هم که باشه می تونه یه پیام خشک و خالی بده همونم نمیده دلش می خاد فاصله بگیره اما کات نمی کنهاص ...

خب این رابطه درست نیست شوقی انگار طرف نداره

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

سرکار هم که باشه می تونه یه پیام خشک و خالی بده همونم نمیده دلش می خاد فاصله بگیره اما کات نمی کنهاص ...

چند وقته باهمید؟

پارتنر من سر کار به خاطر شرایط و سر شلوغی‌ش و این‌ها کم پیام می‌ده ولی با شناختی که ازش دارم اوکیه. به جاش من سعی می‌کنم خودم بهش تایمی که سر کاره زنگ بزنم و پیام بدم و ابراز علاقه کنم که بدونه به یادشم.

در کل جوگیر نشو. اگه طبق شناختی که از شخصیتش داری بی‌توجی داره می‌کنه، جدی بگیر. اگه نه سخت نگیر.