برای چی هرکی بهم پول عیدی میده مامانم بهونه میاره نمیزاره خرج کنم؟؟؟
هروقت یکی بهم پول داد نتونستم چیزی که دلم میخواد رو بخرم به خاطر بهونه های بی ربط و بیخود مامانم
چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟
هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌
مامانم یا برای خودش بر میداره یا پس انداز میکنه برا خودش
هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عه کوچیک که نیستی برداره با بابات برو چیزی که میخوای رو بخر
بابام ۵ سالگیم فوت کرد
خدا رحمتش کنه ببخشید عزیزماحتمالا برای آینده اتون پس انداز میکنن یا خرج های ضروری رو نمیرسونن که از ...
خدا رفتگان شما هم رحمت کنه