2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی حرفا ربطی به دوران عقد یا عروسی دوستی اینا نداره بعضی از حرفا مثل خنجر قلب آدمو سوراخ میکنه شاید به مرور دردش کمتر بشه ولی جاش هیچ وقت خوب نمیشه همیشه باهات هست

اخه اگه بدونی چیا به من گفت چیکارا کرذ دلم به حال خودم میسوزه

منم همسرم تند مزاجه عزیزم همسر منم خیلی قلبمو شکست با بعضی از حرفاش من اونقدر عاشقش بودم حد نداشت هیچ وقت فکر نمیکردم این عشق سرد تر بشه ولی اونقدر قلبم با حرفاش شکست که عشقم هم سرد شد واقعا آدم با یه جمله هم می تونه یکی رو نابود کنه درکت میکنم عزیرم هنوزم دوستش دارم ولی نه مثل قدیم عاشق دیوانه خیلی سرد شدم نسبت بهش 

چیا گفته بهت؟

داستانش مفصله  درکل من با مردی عروسی کردم که قبلاً زن داشته ولی کرده البته میگه اونو مثل تو دوست نداشتم با کلی مدرک

ولی چند بار که دعوا شدید داشتیم گفت که فلانی اینطوری بود الان هرچی معذرت خواهی هم کرد و بکنه نمیتونم ببخشمش 

جریانش طولانیه 

منم همسرم تند مزاجه عزیزم همسر منم خیلی قلبمو شکست با بعضی از حرفاش من اونقدر عاشقش بودم حد نداشت هی ...

تعریف کن عزیزم 

من همسرم خیلی دلمو شکسته وباهم دعوا کردیم و با خودم میگفتم دیگه باهاش خوب رفتار نمیکنم دیگه فلان... ولی خیلی همو دوست داریم نمیخوام بخاطر حساس بودن زنانه زندگیم سرد بشه