چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 243 عنوان افسردگی فصلی 71 بازدید | 2 پست من همیشه با نزدیک شدن به پاییز و خود پاییز افسردگی شدید میگیرمحالم بد میشه کل شب و روزم میشه گریه و کوچیکترین چیزی میتونه روزمو خراب کنهدرحالی که تابستون بهترین ورژن خودم هستمچیکار کنم از شرش خلاص شم؟ زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻 1404/06/23 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلای_عیاربالا عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6973 باید نور بیشتری بهت برسه بعضیا وقت نور دریافتیشون کم میشه یه حالت افسردگی میگیرن باید نور مصنوعی بیشتری بهت برسه
strawberrygal عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 8589 پیاده روی تند برو. با ماگ قهوه و هوای خنک میچسبه هفتگی چندبار برو پارک و طبیعتنور آفتاب ک دوستان گفتن خیلی مهمهعسل و زعفرون و خرما بخورحس های بدتو یادداشت کن تو نوت گوشیت خالی کنیه کلاس یا سرگرمی جدید از پاییز برا خودتون در نظر بگیر علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️