2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا تو دیوار و اینستا لباس عروس فروشی زیاده میخرن بعد قیمت خیلی پایین میفروشن. من دوست ندارم بخرم یا بدوزم یبار میپوشم و تمام. میرم اجاره میکنم.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

دوختن اگه بدی جای درست حسابی بهتر از حاضریه یا اینکه سفارش بدی از خارج بیارن از برندای خوب

دوستم داد دوختن براش تو یکی از بهترین مزون ها وبا بهترین جنس

واقعا هنوزم بعد 4 5 سال تک و زیباست لباسش

اون زمان حدودای 8 تومن شد 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دوختن اگه بدی جای درست حسابی بهتر از حاضریه یا اینکه سفارش بدی از خارج بیارن از برندای خوب دوستم دا ...

میشه بگی کدوم‌ مزون؟البته قیمتشو‌خیلی گرون گفته.اره شاید یه سرم برم ترکیه 

به نظر من بخر از مزونای بالا شهر

طراحیای خوبی دارن و خوش دوختن

بدی بدوزن بعدش یهو میپوشی میبینی اونی که تو ذهنته نشده یا اونجور ک باید و شاید بهت نمیاد

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)

اگه ميخواي تك و خاص باشه برو استانبول بخر

من لباس عروسمو از استانبول خريدم شاهانه و لوكس بود با قيمت مناسب

كه مزوناي شاخ ايران ب گرد پاشم نميرسه

اگه خواستي ميتونم راهنماييت كنم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
اگه ميخواي تك و خاص باشه برو استانبول بخر من لباس عروسمو از استانبول خريدم شاهانه و لوكس بود با قيم ...

عزیزم قیمت حدودن چنده!؟ ایران دور و بر ۴ میلیونه معمولا

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
میشه بگی کدوم‌ مزون؟البته قیمتشو‌خیلی گرون گفته.اره شاید یه سرم برم ترکیه 

والا یادم نیست اسم مزونش

ولی یادمه جنس پارچه و اون کارایی که روش بود خیلی گرون بود بعد یارو با دست دوخته بود سنگا و چیزاشو برا همین گرون شد 

به نظرم با اون قیمت حاضری از ترکیه هم خوبه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عزیزم قیمت حدودن چنده!؟ ایران دور و بر ۴ میلیونه معمولا

نه عزيزم من مدل اسكارلت ميخواستم پشت بلند

فقط اجاره اش ايران ٣ تومن گفتن،اونم جاي برش و دوختش ضايع بود

ازونجا ٣.٥ تله خريدم،تخفيف زياد ميدن

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
نه عزيزم من مدل اسكارلت ميخواستم پشت بلند فقط اجاره اش ايران ٣ تومن گفتن،اونم جاي برش و دوختش ضايع ...

جدی فقط اجاره ۳ تومن!؟ چه گرون شده😐 ۳.۵ تله خیلی به صرفه تره