2777
2789
عنوان

ب دادم برسید

110 بازدید | 16 پست

عفونت دندان دارم هرکاری میکنم خوب نمیشه 

هم آزیترومایسین هم آموکسی سیلین و هم مترونیدازول خوردم خوب نشده .

درمان خانگی خوب بهم بگید 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخک داخلش محتویات داره اون بزار روش

کل دندونام همههه ش درد میکنه 

بخصوص حساس شده ب اب سرد و غذاهای سرد تا مغزم درد میکنه 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

حتما باید بری دکتر دندون عفونت کرده بشدت خطرناکه

عفونت کرده شدید گوش و سرمم درد میکنه 

پول ندارم درستش کنم 

چرا چی میشه من یه دندونم یک ساله آبسه کرده زده به چونم پول ندارم برم بکشم چی میشه ؟؟؟؟؟

منم پول ندارم بشدت هزینه ها بالاست 

منم پول ندارم بشدت هزینه ها بالاست

بخدا میترسم یچیزی بشه خطرناک باشه ...دارم میمیرم ...قشنگ یه بادکرده اززیردندونم ازتولثه تازیرچونم چیکارکنیم پس من ندارم برم بکشم دارم میمیرم بخدا 

بخدا میترسم یچیزی بشه خطرناک باشه ...دارم میمیرم ...قشنگ یه بادکرده اززیردندونم ازتولثه تازیرچونم چی ...

من بخاطر فشار عصبی که دارم تو خواب دندونام رو همه فشار دادم و همزمان دوتا دندونم شکست 😔

خیلیم درد داره کل دندونام درد گرفته انگار همه دندونام مخاد بیفته 

الان گوشم و ی طرف سرم درد گرفته وچونه م سفت شده 

من بخاطر فشار عصبی که دارم تو خواب دندونام رو همه فشار دادم و همزمان دوتا دندونم شکست 😔خیلیم درد دا ...

برامن اندازه یه رگ تو‌لپم بادکرده به چه اندازه الان یک ساله خیلی میترسم ..شیاف دیکلوفناک استفاده کن

بخدا میترسم یچیزی بشه خطرناک باشه ...دارم میمیرم ...قشنگ یه بادکرده اززیردندونم ازتولثه تازیرچونم چی ...

عزیزم دندون عفونت کرده ممکنه ابسه کنه و علاوه بر خراب کردن دندونی که عفونت داره بقیه دندوناتم خراب کنه..اگر طلا داری بفروش و برو حتما درستش کن این بدترین حالته که رهاش کنی

عزیزم دندون عفونت کرده ممکنه ابسه کنه و علاوه بر خراب کردن دندونی که عفونت داره بقیه دندوناتم خراب ک ...

کاش طلا داشتم بخدا برانون شب محتاجیم نمی‌دونم الان شام بزارم داشتم که میرفتم میکشیدم

برامن اندازه یه رگ تو‌لپم بادکرده به چه اندازه الان یک ساله خیلی میترسم ..شیاف دیکلوفناک استفاده کن

باید درمان اساسی کنیم میگن خیلی خطرناک 

کاش طلا داشتم بخدا برانون شب محتاجیم نمی‌دونم الان شام بزارم داشتم که میرفتم میکشیدم

تاپیکای قبل منو ببین ، کل طلاهامونو دزدیدن