2777
2789

برا زندگی؟

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خاله م اراکه 

خودم شمال البته یه شهر دیگه 

اگه واسه کار و کارخونه و شغل میخوای اراک 

ولی اگه پول برات مهم نیست و فقط میخوای از زندگی لذت ببری , شمال یه مغازه باز کن ازاد کار کن یا زمین بخر بده کشاورز برات کار کنه و خودت عشق و حال کن

اره

بستگی داره خودت اهل کجا باشی زندگی تو شمال با ابو هوای شرجی کار هر کسی نیس 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

تهرانم

از اب و هوا و امکانات اراک بی اطلاعم ب نظرم شمال بهتره 

بستگی داره خودت اهل کجا باشی زندگی تو شمال با ابو هوای شرجی کار هر کسی نیس

بدن عادت میکنه 

من تهران به دنیا اومدم و تا ۲۳ سالگی تهران بودم 

الان یک ساله اومدم شمال زندگی میکنم 

اولش واقعا کلافه میشد بدنم با شرجی بودن و عرق کردن واقعا کلافه بودم ، ولی الان دیگه بدنم عادت کرده و کمتر شرجی بودن رو حس میکنم

الان دیگه حتی میرم تهران لبام خشکه میزنه و پوستم خشک میشه

بدن عادت میکنه من تهران به دنیا اومدم و تا ۲۳ سالگی تهران بودم الان یک ساله اومدم شمال زندگی میکنم ا ...

ای جان😂من شمالو بیشترراز5روز نمیتونم تحمل کنم 

عزیزم واسه درس میگم

درس دانشگاه های مازندران زیاد رتبه ی علمی جالبی ندارن .

دانشگاه گیلان رنکینگ بالایی داره .

اراک رو نمیدونم ولی اگه اراک رشته فنی بخونی شاید بتونی مرتبط با رشته ت همونجا کار هم کنی تجربه ت رو زیاد کنی