2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار خود الویه‌ش رو گرفتم دریغ از یذره مرغ

ساندویچ بود اصلا بدمزه خیلی بد بود اونوقتا فکر کنم خرید38000

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

آره 

دوست نداشتم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

اولیویه خوردم بد نبوده

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

خودم نمیخریدم ولی سلف دانشگاهمون یه مدتی میداد .. ژامبون و مرغ و اینا.. بدددد نبود ولی خوبم نبود تهشم خراب از آب دراومدن دیگه بهمون ندادن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نه دوس ندارم کلا ازین چیزای اماده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اتفاقا دیشب کالباس مرغ و قارچش خوردیم بدک نبود ولی ساندویج خونگی هم نمیشه

سرکوچه ما نون فانتزی هس نون پنیر و گردو میزنه مخصوصا اگه تازه از تنور بیاره و برسی عالیع، حس میکنی نشستی وسط زمین کشاورزی با هوای خنک یکی نون تازه از تنور میاره تو هم پنیر محلی و گردو تازه بهش میزنی و نوش جان میکنی

امیدوارم توصیفاتم خوب باشه و آب دهنت راه انداخته باشم😁

اتفاقا دیشب کالباس مرغ و قارچش خوردیم بدک نبود ولی ساندویج خونگی هم نمیشهسرکوچه ما نون فانتزی هس نون ...

بیش از همه، بو و طعم نونه که واقعا مشتاق میکنه آدمو

نونشو دوست داشتم

ولی ساندویچی ها معمولا نونشون اون طعم و بو و مزه رو نداره