2777
2789
عنوان

مرغ با سس میوه ای

135 بازدید | 22 پست

ما خانوادگی فقط میوه سفت دوست داریم میوه ها که می موند و خیلی نرم نیشد انقدر خورده ننی شد تا خراب یشه بریزیم دور امروز هر چی میوه نرم و بکم پلاسیده  مونده بود (خراب نبودن)هلو، ، آلو ، شلیل حتی سیب همه رو پختم باهلش رب درست کردم برای سس مرغ استفاده کردم 

بهش پودر پیاز زعفرون زردچوبه و کره هم زدم عالیییی شد 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

همه رو باهم قاطی کردید یا هر میوه ای جدا جدا؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آها یکم رب انار ترش و آبلیمو هم زدم بهش ما ترش دوست داریم 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
همه رو باهم قاطی کردید یا هر میوه ای جدا جدا؟

همه باهم 

میشه دقیق بگی چطور درست کردی واسه مرغ شکم پر میخام

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

برعکس ما میوه ی نرم تو خونه مون نمیمونه اصلا فوری خورده میشع

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

همه باهم

چه جالب 

اگه دوست داشتی و حوصله اش رو توضیح بده چجوری درست کردی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من میوه ای ک خرده نمیشه رو پوست میگیرم خورد میکنم فریز میکنم باهاش اسموتیای مختلف درست میکنم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

میشه دقیق بگی چطور درست کردی واسه مرغ شکم پر میخام

رب رو؟

هسته هاشو جدا کروم یکم آب ریختم گذاشتم بپزه بعد میکس کردم یک دست بشه دوبارا یکم گذاشتم بپزه همین

من میوه ای ک خرده نمیشه رو پوست میگیرم خورد میکنم فریز میکنم باهاش اسموتیای مختلف درست میکنم

اینم فکر خوبیه ولی ما خیلی اهل اسموتی نیستیم

خوشمزه میشه واقعا؟!!

باور کن عالی بود البته اگه طعم ملس دوست دارین

رب رو؟هسته هاشو جدا کروم یکم آب ریختم گذاشتم بپزه بعد میکس کردم یک دست بشه دوبارا یکم گذاشتم بپزه هم ...

عکسش رو نداری عزیزم؟

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چه جالب اگه دوست داشتی و حوصله اش رو توضیح بده چجوری درست کردی

ببین هسته های میوه ها رو درآوردم با یکم آب گذاشتم بپزه بعد میکس کردم یک دست بشه یکم آبلیمو نمک هم بهش زدم 

مرغ رو سرخ کردم از ماهیتابه خارج کردم 

پیاز یا پودر پیاز و زرد چوبه و رب میوه و یکم رب انارترش  رو تفت دادم آب جوش اضافه کردم کره و زعفرون زدم به جوش که اومد مرغای سرخ شده رو  بهش اضافه کردم تا آروم با شعله کم بپزه و روغن بندازه