2777
2789

با سلام ۲۶ سالمه یه بار جدا شدم با پسری اشنا شدم که میگه  قصدم ازدواجه ولی زوده الان 

و اینکه فقط چتی با هم در ارتباط هستیم و اصلا حتی یع بارم تنها نبودم پیشش یا اینکه برم ببینمش 

شهرمون کوچیکه و اینکه خودمم دوص ندارم این مسائلو 

فقط میخوام بدونم قصدش سو استفادس یا خواستن 

چرت میگه

البته این نظر منه

فردا پس فردا هم میگه قصدم ازدواج بود ولی ب درد هم نمیخوریم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

لا اقل بیاد خواستگاری که تو ترس و دلهره باهاش در ارتباط نباشی .بگو تا بیای خواستگاری که نمیگین الان باید عقدم کنی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رل منم همینجوری خرم کرد بعد دوسال رفت گفتم نفرین کزدم گفتی برو خیالت راحت خخخ

🤣🤣🤣

من اصلا کلا وارد رابطه نمیشم. 

کسی هم که ازش خوشم میاد در حد مرگ هم خودشو جر میده من بازم ردش میکنم چون از نظرم همه ش چرت و پرته

عشق واقعی با ازدواج به وجود میاد. 

و اینکه فک کنم منظور منو اشتباه متوجه شدی

من گفتم به خاطر نفرین شما نبوده خیالت راحت

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

چقد حالم بده

اصلا ناراحت نباش عزیزم به وقتش آدم مناسب سر راهت قرار میکیره اینو جدی میگم وقتی پسری دختری و بخواد دنیارو بهم میزنه زود به اون برسه میره خواستگاریش حتی اگه شرایط نداشته باشه