2777
2789

ما یکسال بخاطر مریضی و اینا خونه داداشم نرفتیم داداشم خودش هرروز اینجاس و زنشم چن وقت یکبار میاد چن روز پیش ی دختره همراه زنداداشم اومد خونمون گفتیم این کیه گف دوستمه بعد دختره انقد پررو بود ی مامانم گف غذا ک میفرستی برا پسرت از در ک میاد تو میگه اینو مامانم داده برا خودمه منم میگم برا خودت  بعد ک داداشم اومد گفتیم این کی بود پس گف چمیدونم زنم چن ماه اوردش مامان باباش ی شهر دیگن داداشاشم اینو راه نمیدن تو خونه هفته ای چن روزش خونه ماس همکار زنمم هست 😐😐😐😐

معلوم نیس کیه چیه چیکارس راش دادن تو خونه اجارس داداشم خرجشو بیشتر خودمون میدیم الان زنش گفته بخاطر دوستم خونه دو خابه میگیریم ک راحت باش تازه منطقه خوب فک کنید رفته ماهی ده تومن خونه اجاره کرده این دخترم اورده پیش خودش 😐😐😐😐وضع داداشم خوب نیس بیشتر خرجش با خودمونه اصن نمیگن این کیه شر نشه خجالت نمیکشه اومده خونه مردم 

داداشمم میگه چیکارش کنم هرروز ی دختر میاره و میگه بدبخت و فلان از پسش برنمیام دیدم داداشم بنده خدا همش میاد خونه خودمون تعجب کردم 😐😐😐

من همیشه بیادت میمونم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداشت چجوری راضی شده یه دختر بیاره تو خونه اش😐

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

😳😳😳😳😶😶😶😶😶😶

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

وا مگه میشه همچین چیزی؟

من مامانم هم حتی یک ساعت راحت نیست بیاد خونم بشینه😐

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛