2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا نمیتونم ازدواج کنم، ولی اگر ی روز بچه دار شم دوست دارم بچه اولم پسر باشه بعدش دوتا دختر

پسر رو فقط بچه اول میخوام چون حامی خواهراشون باشه و دوست ندارم دخترم تنها باشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

هر چی خدا بده خوبه .در این مورد نظری ندارم .فقط سالم باشه و صالح .چون چه پسر باشه چه دختر اگه بچه ی بدی باشه زحمتمون هدر می‌ره .نگید تربیت درست چون به هر حال انسان مختار هست دیدم با تربیت درست هم شده کسی که پدر و مادر آزار داده 

یعنی پسر میخواید که حامی دختراتون باشه جالبه

اره، خودم برادر نداشتم، ی خواهر داشتم فقط بعد مریض شدن پدرم جاهایی بود ک میبایست مرد بالا سرمون باشه و نبود برای شما جالبه ولی برای من درده چون همون ی خواهر رو از دست دادم و الانم بخاطر زن بودتم کلی بهم خسارت زدن و کاری نمیتوتم بکنم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کاملا درسته فرزند درست و صالح از همه چی مهمتره

و‌بازم اگه خدا بچه نده اصلا ،یا پسر بده یا دختر بده اینا همه اش صلاح و مصلحت انسان هست .دیدم طرف اصرار داره به داشتن یه جنسیت خاص اصرارکرده  و ضربه خورده تو زندگی.خاله مامانم دختر می خواست هفت تا پسر آورد تا دختر دار شه‌ و نشد .یعنی هدفش از بچه آوردن فقط دختر دار شدن بود .حالا تقریبا همه ی پسرهاش همجنس باز و ت رنس شدند یا انواع بیماری روانی دارن  شبیه دخترها رفتار می کنند سن بالا هستن ولی هیچ گونه پیشرفتی نداشتن😞کلی مشکل دارن .شوهرش هم فرار کرد رفت .کاش اینقدر که فکر دختر زاییدن بود خواست خدا رو می پذیرفت و دنبال تربیت درست همون پسر ها بود حالا اینقدر مشکل نداشت تو زندگیش

یعنی پسر میخواید که حامی دختراتون باشه جالبه

حامی نمیشه همیشه بعضی وقت ها همون خواهر یا برادر بهت آسیب میرسونه از غریبه هم بدتر این طرز فکر اشتباهه .دختر و یا پسر خودش باید قوی باشه و از پس خودش بر بیاد متناسب باسن خودش .حامی همه تو‌این دنیا فقط خداست چون هم پر قدرت ترینه هم مهربونه