2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی🥺

155 بازدید | 15 پست

دخترا من مشاور میخوام بگیرم و ورودی دوازدهم تجربی ام و کلا این دو سال قبل رو نخوندم و از پایه صفرم ولی امسال میخوام تلاشمو کنم... اگر مشاور بفهمه از پایه صفرم خیلی بد میشه؟😑 یا کاری ندارن؟ خجالت میکشم بگم از گفتنش{ سال دهم مشاور گرفتم برای چند ماه ولی شل گرفتم و گزارش فیک میدادم و الان امسال دوباره با همون مشاور میخوام بگیرم}

نه عزیزم چرا خجالت بکشی؟ خیلیا پایه شون صفره و فارغ التحصیل هم هستن شما که دوازدهمی

واقعا؟ اخه قصدم برای امسال واقعا جدی هست ولی از واکنش مشاور قبلیم خجالت دارم🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از ںظر من اصلا اشکالی نداره ، ما که پشت کنکوری هستیم بازم پایه مون ضعیفه 

قطعا بگو به مشاورت  تا بتونه برنامه ای بده بهت که قبول شی  ونقاط ضعف تو پوشش بده ، 

و باهاش صادق باش  این جور مشکلاتو بگو به مشاور تا بتونه کمکت کنه 

یروزی  نخوندی  شب موقع گزارشکار فرستادن محکم وقوی  بایست بگو من کم کاری داشتم  متاسفم گزارشکار بد فرستادم خودمم ناراحتم  ولی  جبران میکنم 

واقعا؟ اخه قصدم برای امسال واقعا جدی هست ولی از واکنش مشاور قبلیم خجالت دارم🫠

فکر نکنم اصلا یادش باشه شما رو من یه مشاور خیلی خوب میشناسم خودم باهاش مشاوره داشتم اگه میخوای اونو بهت معرفی کنم 

فکر نکنم اصلا یادش باشه شما رو من یه مشاور خیلی خوب میشناسم خودم باهاش مشاوره داشتم اگه میخوای اونو ...

ممنون عزیزم

من خودم پول برای مشاور قبلیم فرستادم نمیتونم برم مشاور بعدی😃

شما خودت تو کدوم سطحی؟ کنکوری پشت کنکوری ؟ 

ممنون عزیزممن خودم پول برای مشاور قبلیم فرستادم نمیتونم برم مشاور بعدی😃شما خودت تو کدوم سطحی؟ کنکور ...

اها ایشالا موفق باشی 

من امسال کنکور دادم خدا بخواد ایشالا مهر دانشجو هستم 

اها ایشالا موفق باشی من امسال کنکور دادم خدا بخواد ایشالا مهر دانشجو هستم

ممنون عزیزم

ان شاالله .. دانشجوی چه رشته ای گلم؟

اگر رشته خوبی قبول شدی میتونی به من چند نکته بگی برای امسال که سال آخرمه؟🥺 امیدی هست؟🫠

❤️❤️ پزشکی زدم فقط ایشالا همین پزشکی اره عزیزم سوالت چیه

جدیی😍 پزشکی کدوم شهر؟

تبریک میگم عزیزم ان شاالله که تو این رشته موفق باشی🌞🧡

شما از کی شروع کردی به خوندن؟ منطقه چندی ؟ و حالا هرچیز کمک کننده دیگه ای که میشناسید بگید 🥺 هر درسی  رو چند درصد زدید تو کنکور ؟ نقطه قوتتون تو چی بود و چی خیلی کمکتون کرد سال اول قبول بشید؟

جدیی😍 پزشکی کدوم شهر؟تبریک میگم عزیزم ان شاالله که تو این رشته موفق باشی🌞🧡شما از کی شروع کردی به ...

نمیدونم کدوم شهر عزیزم 🫠

مرسی عزیزم همچنین شما ایشالا به اهدافت میرسی ❤️ 

من از اواسط یازدهم شروع کردم 

منطقه یک بودم 

کمک کننده ترین چیز به نظر من اول از همه آموزش خوب و بعد زیاد آزمون زدنه آزمون های موسسات مختلف رو بزن حتما برای همه دروس 

زیست ۶۵ فیزیک ۶۰ شیمی ۵۰ ریاضی هم خوب نزدم چون ولش کردم اواخر 

نقطه قوتم شیمی و ریاضی بود که به ریاضیم اون اواخر گند زدم خودم 

من امتحانات نهایی رو بدشانسی آوردم متاسفانه توی سه تا درس … ولی به نظرم حتما نهایی رو خصوصا درس های پر ضریب جدی بگیر مثل فارسی و درس های کم اهمیت مثل سلامت و هویت هم از همون عید اینا دیگه بخون ولقعا چون هیچکس این دوتا رو خوب نمیده بهت کمک میکنه آزمون هم از قلمچی ماز خیلی سبز آرمان زیستاز ماراتون گزینه دو سنجش همه رو بزن آزمون زیاد بزن 

نمیدونم کدوم شهر عزیزم 🫠مرسی عزیزم همچنین شما ایشالا به اهدافت میرسی ❤️ من از اواسط یازدهم شروع کرد ...

چرا ریاضی رو اواخر ول کردید مگه مشاور نداشتید؟

و اینکه چه آزمونی ثبت نام کرده بودید و بقیه آزمون ها رو چه زمانی وقت می‌کردید بزنید ؟

چرا ریاضی رو اواخر ول کردید مگه مشاور نداشتید؟و اینکه چه آزمونی ثبت نام کرده بودید و بقیه آزمون ها ر ...

داشتم ولی چون ریاضیم قوی بود به خودم مغرور شدم گفتم ریاضی رو که بلدم نمیخونم بیشتر به جاش زیست میخونم که خاک توی سرم 

آزمون ماز و قلمچی ثبت نام کرده بودم 

زیستاز روی برای زیست چهارشنبه ها میزدم و ماز سال پیش رو هم چهارشنبه ها میزدم بعضی اوقات قلمچی سال پیش هم میزدم 

بعد عید هم که دیگه دوران جمعبندی بود دیگه همه آزمون ها رو که بهت گفتم زدم یا تک درس میزدم یا جامع جاهایی که مشکل بود رو رفع اشکال میکردم 

بنظرم حتما تلاشتو بکن . منم ۱ سال پشت کنکور موندم امسال برای هدفم دارم میجنگم بیشتر از برنامه ام مشاوری مهمه که بهت انگیزه بده حالت باهاش خوب باشه در کنارت برنامتو بری وگرنه برنامه که خودتم میتونی بنویسی 

مشاور من روانشناسه واس همین خیلی کمکه این موضوع واس حفظ استمرارم