2777
2789
عنوان

جنسیت نی نیم

212 بازدید | 12 پست

سلام ب نظرتون نی نیم دخمله یا پسمل

۱۲دی اخرین پریم بود الان۱۳هفته ام اوایل بارداری شیرینی دوست داشتم بعدش فقـط ترشی ولی الان فرقی نداره بیشتر شبا حالت تهوع دارم میل جنسیم کم شده بعضی مواقع سر درد هم دارم رو بعضی بــوها حساس شدم و بدم میاد از مرغ و ماکارونی هم بدم میاد درس کنم ولی اگ کسی درست کنه میخورم سمت چپم درد بیشتره و سینه چپم بزرگتر 

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم

از هفته چند جنسیت کامل مشخصه؟ من میخوام برم مسافرت میخوام واسش وسیله بخرم الان برم معلوم میشه؟تو ۱۶ هفته ام

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هفته چند جنسیت کامل مشخصه؟ من میخوام برم مسافرت میخوام واسش وسیله بخرم الان برم معلوم میشه؟تو ۱۶ ...

اره من ۱۵ معلوم شد

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

سونوی رنگی سه بعدی تو ۱۲هفته به بعد جنسیت مشخص میشه... البته خاله من ۹ هفته رفت که گفتن ۹۰درصد دختره و بود

هزینش مشهد ۴۵۰، جای دیگه نمیدونم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

از روی علایم نمیشه گف. برای هر کس فرق میکنه. مبارکههههههههههههه نی نی ❤️💛💚💙💜

آنکه بر در می کوبد شباهنگام، به کشتن چراغ آمده است ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد ... دهانت را می بویند مبادا گفته باشی دوستت دارم، دلت را می پویند مبادا شعله ای در آن نهان باشد ... روزگار غریبی است نازنین ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد، عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...آنک قصابانند بر گذرگاهان مستقر با کُنده و ساطوری خون آلود، و تبسم را بر لبها جراحی می کنند، و ترانه را بر دهان ...کباب قناری بر آتش سوسن و یاس ... شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...ابلیس پیروز مست سور عزای ما را بر سفره نشسته است ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد 

سلام دوستان من هفته هفتم هستم یک موضوعی خیلی ناراحتم میکنه اونم ه شکمم خیلی بد ل بزرگ شده 

قبل بارداری وزنم 66قدم 166 دور کمرم 84بود اما الا ن دور کمرم 90شده

بنظرتون حالاچکار کنم ابروم میره جلوهمه میفهمن 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018