2777
2789
عنوان

بنظرتون کات کنم

57 بازدید | 8 پست

سه شب پیش بخاطر مشکلات خانوادگی داغون بودم و بد تا کردم باهاش اونم اینقد زود بهش برمیخوره که 

اما بعدش قرار بود بره کوه و دو روز اونجا بود با خانوادش .انتن نداشت اما وقتی برگشت با اینکه انتنم داشت همش انلاین نبود و خواب بوده 

نهایتا بعد از ظهر یکی میگفت رسیدم بعدش تا شب دیگ نبود 

خودش میگه بهم نساخته و میدونم اهل خیانت نیست اصلا 

اما دیروزم زیاد نبود و غروب زنگ زد 

همش خوابه میگه داغونه . ولی اصلا وقتی چند روز نباشه چیه 

بهش گفتم دیروز میگفت حق داری هرچی بگی 

همیشه میگه ناراحتی هست حرف بزنیم ولی الان اصلا نیست 

حتی بدون یدونه شب بخیر 

نمیدونم علتش چیه ؟اگر سرد شده باشه پس چرا دیروز گفتیم کات کنیم قبول نکردو عذرخواهی کرده 

یه چند روزه همش لج داریم منم بهش جواب نمیدم 

مثلا دیروز غروب نبود اصلا. بعدش ساعت 12 پیام داد 

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو یا بیام بشینیم صحبت کنم اگه مشکلی هست حل کنیم یا تموم کنیم اینجوری کج دار مریز نمیشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بهش بگو یا بیام بشینیم صحبت کنم اگه مشکلی هست حل کنیم یا تموم کنیم اینجوری کج دار مریز نمیشه

یعنی اگر اوکی شیم چجوری باز اینو عشقم بدونم 

غروب تو ییه پیام کلی بگم نسبتی نداریم پس کات بعدم خداحافظی کنم ؟؟؟

میترسم

عزیزم این چه رابطه اییه که ساعت های طولانی از هم بی‌خبر باشین

کسی که دوست داره تحت هر شرایطی پیگیر حالته بهونه نمیاره که خوابم یا انتن نیس یا..

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

عزیزم این چه رابطه اییه که ساعت های طولانی از هم بی‌خبر باشینکسی که دوست داره تحت هر شرایطی پیگیر حا ...

اره درسته فداتشم مرسی 

من خیلی اونو برا خودم بزرگ کردم