2777
2789

دلار شده ۱۰۰ و خورده ای

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

توی بیرون از برنامه سودا و اون آقا ریش داره مهرداد بود اگر اشتباه نکنم ؟ 

توی استوریا دیده بودمشون

مرد درخواست بده داره نشون میده حرومزادست 😒 با کارشون عصبانیت میکنن بعد میگن چته. 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه 🌹

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دلار شده ۱۰۰ و خورده ای

خب ؟

مرد درخواست بده داره نشون میده حرومزادست 😒 با کارشون عصبانیت میکنن بعد میگن چته. 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه 🌹

نه نیستن یمدت واسه فالوور با مهراد بود با اونم کات کردن

عه کات کردن؟ اینو نمیدونستم دنبال نمیکنم اتفاقی توی استوریا دیده بودم با هم بودن