2777
2789
عنوان

هیچ کسی منو دوست نداره حتی خدا

82 بازدید | 10 پست

شوهرم که اصلل هیچ وقت دوسم نداشت هم کتکم زد و تازگی هم خیانت کرده 

مادرو پدرم هم من رو نمیخاستن باعث شدن من این ازدواج بد رو بکنم الانم میرم خونشون میگن برو نیا خونه ما 

من هیچ کسیو ندارم برا خواهرم پدر مادرم پول دادن دماغشو عمل کرد میخاد بره دانشگاه ازاد چقدر پول کلاس دادن و تا حالا بابام دست روش بلند نکرده ولی منو با التماس خودم فرستادن دانشگاه پیام نوری که بی کیفیت ترین دانشگاه شهر بود داخل کانکس و من خودم پول عمل بینی و خرج خودمو میدادم همش تقصیر مامانمه چون بابام ازش حرف شنوی داره منو مامانم دوست نداشت همیشه گفته تورو ننیهاستم ولی خواهرمو میخاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همیشه میگم هیچ کس دوسم نداره ولی واقعیت اینه که خدا دوسمون داره حالا چرا انقدر بهمون سختی میده رو نمیدونم منو که زجرکش کرده 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
میفهمم چه احساسی داری.خودت برای بهتر شدن زندگیت تلاش کن.خودت برای شادی دلت ،برای بهتر شدن زندگیت قدم ...

چطوری من که بچم الان ۴ سالشه از وفتی حامله شدم تا الان تو خونه نشستم هیچ کاری نمیتونم بکنم

میفهمم چه احساسی داری.خودت برای بهتر شدن زندگیت تلاش کن.خودت برای شادی دلت ،برای بهتر شدن زندگیت قدم ...

من دلم میخاد طلاق بگیرم و ازاد بشم ولی نه پشتوانه مالی دارم نه اینکه بچم میزاره

حیفه به خاطر بچه ات طلاق نگیر 

بچه ها بعد طلاق مامان باباشون خیلیییی آسیب میبینن😭

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕
چطوری من که بچم الان ۴ سالشه از وفتی حامله شدم تا الان تو خونه نشستم هیچ کاری نمیتونم بکنم

به جای غصه خوردن و افسرده شدن به زندگیت عشق بده.ان شاالله زندگیت رو به راه میشه.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

طلاق همیشه آخرین راهه.تلاش کن زندگیتو بسازی.با همسرت خوب باش شاید درست شد

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...