2777
2789

دکتر یا ماما باید معاینه کنن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی برو سه ساعت هر جا خسته شدی بشین .مثل حالت دسشویی راه ایرانی بشین راه برو تا ربع ساعت .حرکت پروانه برای باز شدن دهانه رحم سرچ کن .نشته هست .تخم شنبلیله برای القا زایمان طبیعی خوبه البته توجه کن هفته سی و نه باشی دیگه مثل آمپول فشار ه.پیاز سرخ کن روش تخم مرغ بشکون هم بزن با نمک و یکم فلفل سیاه بخور .رابطه جنسی 

چند هفته ای؟ سوال منم هست

۳۸ هفته گلم 

من پیاده روی و پله میرم

خاکشیر و تخم شربتی و خرما و چای زنجبیل هم میخورم

شنبه میرم معاینه دلم میخواد سه سانت اینا شده باشم بگه برو زایمان خسته شدم

۳۸ هفته گلم من پیاده روی و پله میرمخاکشیر و تخم شربتی و خرما و چای زنجبیل هم میخورمشنبه میرم معاینه ...

منم ۳۷ هفته م میگم ای کاش زود دنیا بیاد خسته شدم دیگه 

سر بچه اولم کلی درد کشیدم یه سانت باز بودم🤕 نمیخوام اونجوری بشم 

🤍🌱
منم ۳۷ هفته م میگم ای کاش زود دنیا بیاد خسته شدم دیگه سر بچه اولم کلی درد کشیدم یه سانت باز بودم🤕 ن ...

درد اینا داری الان؟

من کمر و واژنم یکسره درد میکنه پیاده روی میرم بیشتر 

یکم که کارمیکنم یا راه میرم کمرم درد میکنه باز خوب میشه میگم خدا کنه ۳۸ هفته دنیا بیاد

ایشالا گلم 

برا منم درد میگیره ولی استراحت میکنم دوباره ادامه میدم

اگ طبیعی هستی حتما ورزش کن شیاف گل مغربی هم خوبه

کاش زودتر یا ماما همراه میگرفتی یا زایمان راحت فاطمه ابادی رو شرکت میکردی. 

کامل بهت یاد میدن که چه کارهایی برای نرم شدن انجام بدی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من سربچه اولم رفتم بیمارستان دهانه رحمم ۴سانت ونیم‌بازبودش درعرض یکساعت نیم شدش ۱۰سانت بماندکه دراخرسزارین شدم 

کدوهای محلی بزرگ است کشک کدو دوسه باربهم دادمامانم

تخم شویدهم دوسه روزاخر جوشوند ببهم دادش دردمم که شروع شدش بعداز۲۴ساعت رفتیم بیمارستان وخیلی خیلی پیاده روی کردم قبل اینکه بریم بیمارشتان شاید  ۴تا۵ساعت