2777
2789
عنوان

یعنی خیلی خوبید بقران 😂 😂

1603 بازدید | 60 پست

اون تایم که مادرشوهرم شدید اذیتم میکرد باعث یه دوران جداییمون شد همه تو نی نی سایت اومدن گفتن یا جدا شو یا قطع ارتباط . با اینکه شرایطو گفتم که اره مادرشوهرم فقط همین یه پسرو داره و فلان همه گفتن نه قطعا ارتباط کن نمیزاره زندگی کنید ... حالا که قطع ارتباط کردم تاپیک زدم بنظرتون ظلم کردم یا نه همه اومدن گفتن اره ظلم کردی برات متاسفم و ... حتی یه سریا تو خصوصی سرزنشم میکردن😂 😂 عالی اید بخدا 😂 😂

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل دارن بابا

رو مخمن بشدت این افراد

فقط حس میکنن ساز مخالف بزنن خیلی روشن فکرن و طرز تفکرشون متفاوت و آنتیک میشه 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

دختر گل میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی صلوات میدم به نیتت

اره عزیزم حتما

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

عزیزم اینجا یه سایت! 

کسی از زندگی خصوصی تو خبر نداره

و اینجا اصلا جای پرسیدن این دست سوال های خانوادگی نیست

این همه مشاوره..

باید از اونا بپرسی... 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

اخه اینجا بگی الان روزه میگن نه شبه 

نمیتونن نظر منطقی درمورد زندگی شما بدن که 

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

خوب اینجا هر کسی نظر خودشو میگه که اکثرا از روی احساساته...خودت باید بشینی فکر کنی یا از مشاور کمک بگیری

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.