2777
2789
عنوان

اصفهانی ها

470 بازدید | 57 پست

فامیل های مادرم میشن ما جنوبی هستیم 

اقا اینا اومدن خونه ما بعد از اون ور اصرار که بیاین خونه ما خیلی اصرار میکردن زیادی بود  ) الکی گفتیم ها تابستون میایم از بس اصرار میکردم خب ما شاید شرایطش نداشتیم خب) اونا دوبار اومدن یکبار توی ماه رمضون بود ما روزه بودیم اونا نبودن حالا برای اونا باید غذا درست میکردیم یک بار دیگه هم دم عید بود 

باید بگم که از یک هفته قبل از خبر ندادن داریم میایم 

بعد یه نفر به مادرم تو سروش بود چی پیام داده بود کاربریش اسمش مثل یکی از فامیل های مادرم بود پیام دادیم گفتیم فلانی؟ 

سین زد جواب نداد (ولی خودش بود)   

یکی دیگه از فامیل های مادرم پیام داد که کی میاید ما داریم میریم کربلا ماهم گفتیم نه راحت باشین الان نمیایم فلان روز میایم 

گفته بودن یک هفته قبلش خبر بدین که دارین میاین ما هم گفتیم و رفتیم بابام و برادرم نتونستن بیاین چون ماشینمون جا نداشت وضعمونم اونقد توپ نیست که قطار بگیریم یا اتوبوس اتوبوسم برای مادربزرگم سخت بود 

خلاصه خبر دار شدن که دارن نمیان کشتنمون از زنگ زدن فلانه بهمانه اونطور کنید فلان کنید هی ما میگیم شرایطش نیست انگار نه انگار حالا زشت نیست ما بگیم پول نداریم؟ 

صبر کنید ادامش بزارم 

من همون کاکتوسیم که تو شهر بادکنکا دلش بغل میخواد🌵

خب یعنی الان اونا میخوان شما برین و خودتون نمیتونید همه با هم برین؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدایی خیلی بد نوشتیآخرش روبگو

خداروشکر تنها نیستم😁

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خلاصه رفتیم خونشون خوب بودو  اینا هی هم به پدرم زنگ میزدن که بیاد میگفتیم شرایط نبود و فلان (اصلا حالیشون نبود😐) زیاد اصرار میکردن خوشمون نیومد خلاصه گذشت ناهار اوردن 

😐😂 تو دیس بگم چقدد برنج بوددد؟؟؟ اندازه تو سه ملاقه 😐😐 عادیه براتون اینقد میریزین؟ 

حال ما به هم چشمک میزدیم که کم بریز و اینا 

گفتیم حالا اینقد میریزن دیگه کم میخورن 

اما برادرم با مادربزرگم که رفته بودن گفتن اینطوری نبود مقدار و اینا 

من نفهمیدم چیشد😐ربطش به بندریا و اصفهانیا چیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب همه جا همه جور آدمی هستولی اصفهانی ها معمولا از مهمان خوب پذیرایی می کنند

مادرشوهر من که اصلا  باهاش خوبم نیستم که فکر کنی تعریف میکنم ؛برای ۳ نفر قده ده نفر میپزه ؛رسما خفت میکنه؛اصفهانیه.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خلاصه رفتیم خونشون خوب بودو اینا هی هم به پدرم زنگ میزدن که بیاد میگفتیم شرایط نبود و فلان (اصلا حا ...

ما گفتیم حالا شاید تو یه موقعیتین که ندارن دیگه اشکال نداره....  

خلاصه غذاشون اینجوری بود اما برا اون موقع که برادرم نرفته بود اینطوری نبود 

خلاصه فامیل های دیگه هم مارو دعوت کردن سنگ تموم گذاشتم واقعا شرمنده شدیم 

خلاصه تهش اینه که عکس با هم گرفته بودیم اینا 

عکس های خنده دار هم دراومده بود وقتی برگشتیم خونه برادرم اونا رو فرستاده بود بهشون که خنده داره و اینا.....  

بعد ما پیام دادیم یه سری اون عکس دسته جمعی رو که گرفتیم برای ما بفرستن سین زد و جواب نداد...... 

چرا واقعا؟ 

نکنع ما اون عکسارو فرستادیم ناراحت شدن 

خلاصه میخوام بدونم رفتار اشتباهی داشتیم اینا؟ چون فرهنگ ها متفاوتن 

هیچی میخواد بگه اصفهانی ها مهمون دوست ندارن

نه خیر عزیزم متنا رو بخون میخوام بدونم چرا انیجوری کرد ما رفتار اشتباهی داشتیم یا نه