2777
2789
عنوان

شما چی میگید😂🥲🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صداتون (یا پیامتون) امروز شیرینی تولدم رو چند برابر کرد. از این همه محبت ممنونم

ممنونم از لطف و توجه بی‌نظیرتون. امیدوارم بتونم این حس خوب رو به نحوی جبران کنمت

بریکتون برای من خیلی باارزش بود از اینکه به یادم بودین و خوشحالم کردین ممنوخ

واقعاً از این همه توجه و محبت شما ممنونم سیسیا

باعث افتخارمه که به یادم بودین 

از صمیم قلب از تبریک دلنشین شما متشکرم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

صداتون (یا پیامتون) امروز شیرینی تولدم رو چند برابر کرد. از این همه محبت ممنونمممنونم از لطف و توجه ...

مرسییی عزیزممم از وقتی که گذاشتی

بوس بهت❤💋🥰

میتونین ماهی صدام کنین🎀

مرسییی عزیزممم از وقتی که گذاشتیبوس بهت❤💋🥰

فداتبشمممم خانومی 

تولدت مبارک دورت بگردم انشالله خواسته هات و آرزوهات بشن داشته هات 120 ساله بشی گلم🥹🎀

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

فداتبشمممم خانومی تولدت مبارک دورت بگردم انشالله خواسته هات و آرزوهات بشن داشته هات 120 ساله بشی گلم ...

نشی خوشگلمممم💋

عزیزدلمیییی مرررسی از مهربونیت زیبااا

بهترینا نصیب دل پاک و قشنگت بشه عزیزممم❤💋🥲

میتونین ماهی صدام کنین🎀

نشی خوشگلمممم💋عزیزدلمیییی مرررسی از مهربونیت زیبااابهترینا نصیب دل پاک و قشنگت بشه عزیزممم❤💋🥲

دورت بگردم ممنونم❤️