تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین یه جا دیدم توی نی نی سایت میگفت نزدیک ۲۰۰۰ تا بخورید بعد فرداش زیر ۵۰۰ تا میگفت توی این دو روز بدنت دچار شوک میشه حالا نمیدونم راسته یا نه من الان ۱۲۰۰ تا خوردم یه دو بشقاب پر ماکرانی با ته دیگ یعنی حسش خیلی خوب بود ولی میترسم نه تنها از استپ در نیام وزنم هم زیاد شه تازه امروز سوهان هم میخوام با چایی بخورم چقدر منتظر این روز بودم 😋
تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه
من الان خودم یک دوره گرفتم الان دوره دوم هستم از 78 شدم 65 و پایان این دوره میشم 55