2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید این داستانو 🙄

122 بازدید | 24 پست

اصرار دوستم با دوست دوست پسرش یه مدت آشنا شدم 

از اون ب بعددوستم شد یه آدم دیگه ، سرد و اصلا باهام درست حرف نمیزد انگار از من بدش میومد 

قرار شد یه روز چهارتایی بریم بیرون 

من باطری گوشیم سوخت و هشت تومن خرج آورد 😃

گفتم من نمیتونم بیام 

دوستم اصلاااا یه پیام هم نداد که بریم نریم چی شده 

الان دوستم زنگ زد ؛ پسره گوشیو گرفت خنده ک ما بیرونیم با بچه ها  

متوجه شدم همون روز ک پسره منو دیده دوستم خودش شمارشو گرفته و باهاش چت میکنه ( در حقیقت با دوست پارتنرش ) 😐

اوووه خیلی این داستانا پیش میاد🤦🏻‍♀️😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش فکر هم نکن حیف روح‌ ‌و روان قشنگت نیست؟بخدا ملت گرگ شدن ؛ فقط رو خودت تمرکز کن

اتفاق من ی دوستی دارم مصل تو بهم میگ برو با رفیق این رلم درصورتی ک خودش باهاش حرف میزنه.. خودمم کلا خوشم نمیاد از رل زدن خیلیا میگن حوصلم سر نره میرم رل مين م خب واقعن اين يعمنی چی زندگی ی نفر بازی بگیری آخر سر هیچ کاری نکنی با ی کات تمومش کنی 

منم ب همین نتیجه رسیدم کلی رابطه ای ک دوستات بدونن همین میشه

دقیقااا

بعضیا دوست نیستن، منتظر یه فرصتن

با چشم خودم دیدم یه بنده‌خدایی پارتنرشو با دوستش آشنا کرد

دوسته رفته بود به پسره پیام دادن و عشوه و عکس فرستادن... حالا جای شکرش باقی‌یه پسره آدم حسابی بود همون اول دوسته رو بلاک کرد کل شات چتاشو برای پارتنرش فرستاد 

حق با اون دوستمونه. وقتی پیام داده یعنی فهمیده از مال خودش بهتره میخواد بره با اون

اتفاق من ی دوستی دارم مصل تو بهم میگ برو با رفیق این رلم درصورتی ک خودش باهاش حرف میزنه.. خودمم کلا ...

لطفا همچین کاری نکن :) 

اونا بعد از اینکه باهم ارتباطی بگیرید باز هم باهم حرف میزنن اخرش هم به تو میگن جنبه نداری و…

اگر روزی هم از کسی خوشت اومد برا دوستت تعریف نکن

کلا دخترا حسودن 

دقیقااابعضیا دوست نیستن، منتظر یه فرصتنبا چشم خودم دیدم یه بنده‌خدایی پارتنرشو با دوستش آشنا کرددوست ...

کاری ندارم 

ولی خوبه روشون میشه

من اگر بدونم پارتنر دوستم جایی هست که هستم نگاهش هم نمیکنم ک مبادا دوستم ناراحت شه

ولی خودم گیر همچین آدمایی میوفتم 😂🤷🏻‍♀️

لطفا همچین کاری نکن :) اونا بعد از اینکه باهم ارتباطی بگیرید باز هم باهم حرف میزنن اخرش هم به تو میگ ...

خداروشکر ی خوبی دارم اینه ک هرکاری کنم ب کسی نمیگم شاید با ورت نشه ولی تا قبل هرکاری میکردم حتی ب خانواده میگفتم تماممم کارام خراب مشد ولی الان نه