2821
2789
عنوان

درد شدید پریود😭

80 بازدید | 14 پست

بچها من پریودام خیلی دردناکه قشنگ انگار زیر دلمو یکی محکم داره فشار میده و دردو پخش میکنه هر ماه ک میشم باید دیکلوفنامیک بزنم وگرنه میمیرم از درد 

همین الانم ب زور گوشی دستم گرفتم 

عادیه این درد؟ 😭😭😭تازگیا تو پریودام حالت تهوع هم میگیرم شدید 😭😭😭😭😭😭پارسال پیارسال بود رفتم دکتر قرص داد مصرف کردم بر کیست ولی خب همچنان دردو داشتم 

یکی بگه این درد عادیه؟ خسته شدم دیگه😭😭🥺🥺

اگر بیماری نباشه بله ولی اگر کیست یا تنبلی یا ... داشته باشه طبیعتا نه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مجردم بودم اینجوری بودم ازدواج که مردم اون درداهمش رفت من زیر سرم میرفتم و دور از جون مثل جنازه ب ...

دقیقا منم عین جنازه میشم دوستم ی بار اومد دیده بودم بغض کرده بود میگفت اصلا شبیه میتایی

من هم دوران مجردی خیلی درد میکشیدم و هر سری بالا میاوردم .بعد زایمان طبیعی کلا دردام رفت 

یجا خوندم نوشته بودچون خون کامل بیرون نمیاد میریزه توپاها درد دارید دقیقا منم پادرد شدید داشتم 

دقیقا منم عین جنازه میشم دوستم ی بار اومد دیده بودم بغض کرده بود میگفت اصلا شبیه میتایی

دور از جون گلم من بعد ازدواج خوب شدن انشالله شماهم خوب بشی گلم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

اره عادیه من الان ک خیلی بهترم ولی نوجوون ک بودم اگ انگشت پام حتی تکون میخورد بالا میاوردمزیاد دیدم ...

اگ شانس منه ازدواج کنم بازم همچنان دردو دارم 

مرسی ❤️

من قبل ازدواجم سنم ک کمی بالاتر رفت رفته رفته بهتر شدانشالله بهتر میشی گل

ببخشید ی سوال دیگ 

من هردفعه باید مسکن مصرف کنم اوکیه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه ک؟ 

اصلا نمیتونم مصرف نکنم میمیرم فقطم روز اول مصرف میکنم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز