2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

366 بازدید | 20 پست

بچه ها کسی میدونه دلیل زگیل تناسلی چیه ؟ من جدیدا گرفتم . من پاک زندگی کردم . اهل استخر و لیزر نبودم. حتی اولین بگ معاینه زنان من بعد زگیل گرفتن بود . خیلی بهداشتو رعایت میکنم . پس چطور گرفتم ؟ شوهرم ادعاش میشه اونم تو عمرش با کسی جز من نبوده . ولی من باور نمیکنم و فکر میکنم حتی اگه بوده با زن سالم نبوده با زنهای پولی بوده . الان ۱۰ میلیون هزینه کردم دکتر گفت نوع زگیل خوش خیمه و اچ پی وی منفی بود . دیگه لیزرش نکردم . ب نظرتون قطره ای هست بتونه زگیلو برداره ؟ کسی تجربه ای داره ؟  اول دو تا بود الان یکیش خود ب خود رفت . ولی اون یکی داره بزرگتزم میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بگو این بیماری از هوا منتقل نمیشه که از رابطه جنسی منتقل میشه 

تو گرفتی منم از تو گرفتم 

درضمن خیلی خوش شانسی که از نوعیش نگرفتی که دورازجون به سرطان تبدیل میشه🙂

راجب ادامه زندگی با این شوهرت یکم فکر کن که دراینده مشکلات بدتر از این برات به وجود نیاد

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

کی گفته،؟؟؟؟

مطالعات

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

مال سیستم ایمنی بدنهبیرونی هست زگیلت یا داخلی؟

بیرونی. اول بارداریم در اومد. دکتر گفت بدنت ضعیف شده خودشو نشون داده .شوهرم مجردیش مشهد دانشجو بوده  . قبلا چند بار با خنده تعریف میکرد اونجا دخترا خیلی راحت میومدن خونه مجردی اینا.پول میگرفتن . ولی میگه دوستاش رابطه داشتن این دستشون نمیزده ! میدونم دروغ گفته و رابطه داشته. مث اینکه بهشم ساخته بوده همش تعریف میکرد 

اگه اچ پی وی منفی که ینی نداری حتمن ضایع گوشتی که احتنالن قارچ یا عفونت هست ..لبلس کثیف تنت کردی یا ...

نه دکتر گفت زگیل هست. اچ پی وی یعنی جز اون چند مورد پرخطر شناخته شده  ک به  سرطان رحم تبدیل میشه نیس. 

میوه و سبزیجات بیشتر بخور حتی ویتامین سی و سرشار انتی بادی... چون امکان التهاب رو کاهش میده

مادرم بدخیمشو گرفت و بعد فوت شدند.. خیلی جدی بگیر و حتما یه دکتر تعدیه برو .. باید سبک تعدیه تو تعییر بدی احتمال دوباره گرفتنش باز هست .. کافیین کمتر بخور

توتفرنگی وشاهتوت رو مصرفشو بیشتر کن با مغزیجات

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

بیرونی. اول بارداریم در اومد. دکتر گفت بدنت ضعیف شده خودشو نشون داده .شوهرم مجردیش مشهد دانشجو بوده ...

چی بگم والا؟

آخه میبینم دو سه ساله که این قضیه خیلی بولد شده قبلا اصلا کسی زگیل تناسلی رو نمیدونست چی هست یا اگه داشت ساده از کنارش میگذشت 

حالا آدم میمونه این همه بزرگنمایی این مسئله درسته یا نه